Foto: AFP/Scanpix

Pēc "Playboy" dibinātāja Hjū Hefnera nāves prese aktīvi ķērusies klāt viņa miljonu vētīšanai un tam, kā tiks sadalīts mantojums. Zināms, ka ietekmīgā vīra trešā sieva, par viņu sešdesmit gadus jaunākā modele Kristāla, nav iekļauta viņa pēdējā gribā.

Ārzemju mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka Hefnera īpašums mūža nogalē bijis vērts aptuveni 43 miljonus ASV dolāru, kas, kā vēsta izdevums "The Daily Mail", tiks sadalīti starp viņa četriem bērniem, bet daļa tiks ziedota Dienvidkalifornijas Universitātei un vairākām labdarības organizācijām. Tāpat arī jāatzīmē, ka pērn Hjū par 100 miljoniem pārdeva leģendāro "Playboy" savrupnamu.

Kas interesanti – Hefnera trešā sieva Kristāla, ar kuru viņš apprecējās 2012. gada Vecgada vakarā, no mirušā vīra bagātībām nesaņemšot ne centa.

Izdevums "US Weekly" drīz pēc precībām no drošiem avotiem bija uzzinājis, ka Kristāla pirms kāzām parakstījusi laulības līgumu. Savukārt kāds anonīms informators tagad norādījis, ka, lai gan modele nav iekļauta vīra pēdējā gribā, par viņu noteikti parūpēšoties.
Foto: AFP/Scanpix

"Mail Online" vēsta, ka Hefneram piederējuši 35% no "Playboy" impērijas. Savukārt, lai gan žurnāla radošā direktora pienākumus pērn pārņēma viņa dēls, Hjū joprojām bijis vienīgais žurnāla īpašnieks.

Tāpat arī zināms, ka Hefneram piederējušas akcijas un obligācijas 36 miljonu ASV dolāru vērtībā, savukārt seši miljoni glabājušies bankas kontā, kuru viņš pārvaldījis kopā ar kādu personu, kuras vārds netiek atklāts.

Hefnera ikmēneša ienākumi no žurnāla sasnieguši aptuveni 100 tūkstošus ASV dolāru. Tāpat arī viņš saņēmis pensiju.

"Playboy" ziedu laikos Hefnera bagātība tika lēsta 200 miljonos ASV dolāru, bet, samazinoties žurnāla popularitātei, saruka arī Hjū bagātība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!