Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 28. septembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots šova "Lauku sēta" jaunās sezonas otrais raidījums, kurā vienam no dalībniekiem nācās teikt ardievas.

Jau pirmajā raidījumā bija skaidrs, ka Jānis un Elīna atšķiras no pārējo dalībnieku pulciņa. Arī viņi paši tā jutās un bija novesti tik tālu, ka paši bija gatavi doties mājup. Izrādās, viņiem nepieņemamas šķita citu strādnieciņu pikantās sarunas, kurās bieži tiekot apspriestas seksuālas tēmas.

Galu galā gan abi pieklājīgākie dalībnieki palika savās vietās, un raibo kompāniju, kuriem naktī neļāva gulēt blusas, gaidīja jauna sacensība – puišu un meiteņu komandām bija jādodas tīrīt kūti.

Darbs bija netīrs, un, protams, neiztika arī bez asākām vārdu pārmaiņām un aizmuguriskas aprunāšanas. Daudzu dalībnieku antipātijas īsā laikā pamanījusies izpelnīties Laura, kura ar "savu pieckapeiku" pārlieku iejaucoties citu sarunās.

Viegli neklājās arī par Stifleru dēvētajam Normundam, kuram šajā nedēļā bija uzticēti pavāra pienākumi. Lai gan viņam virtuvē palīdzēja dejot un puišus kacināt mīlošā Vita, ne visi ar viņu veikumu bija apmierināti un arī nevairījās kritiku paust skaļi.

Tas emocionālo jaunekli ļoti aizskāra, un viņš, paslēpies no citu acīm, pat nedaudz apraudājās.

Stiflers pamanījās iekulties vēl kādā piedzīvojumā – viņš saimnieces sarīkotās zaļumballes laikā bija nolēmis bildināt Lauru, bet diemžēl saņēma atteikumu.

Foto: Publicitātes foto
Klāt bija arī jaunās sezonas pirmā čaklākā dalībnieka godināšana un arī pirmā izbalsošana. Pēc kūts mēšanas un sētā sakrāto metāllūžņu un citu nevajadzīgu lietu šķirošanas strādīgākās dalībnieces titulu izpelnījās Eva, kura ar savu komandēšanu gan dažu labu bija paspējusi nokaitināt, un tas par nedēļas uzvarētājām ļāva kļūt meiteņu komandai.

Par slinkāko dalībnieku saimniece atzina Jāni, kas nevienu neizbrīnīja, bet iekšējā balsojumā visvairāk balsu izpelnījās Laura, kura izšķirošajai cīņai izvēlējās pupiņu lasīšanu. Tajā veiklāka izrādījās meitene, kura, kā pati atzina, vajadzīgās iemaņas bija guvusi kasieres darbā, un modīgākajam šova dalībniekam bija laiks posties mājup.

Jāņa atvadas no "Lauku sētas" izvērtās dramatiskas – viss liecināja, ka ar lauku sētas saimnieci Sarmīti viņam ir saspīlētas attiecības jau no paša sākuma, un, puisim dodoties prom, slūžas nāca vaļā. Abi paceltām balsīm apmainījās viedokļiem viens par otru, un varēja nojaust – Jāni ļoti aizskāris saimnieces kādā brīdī teiktais par viņa iespējamo netradicionālo orientāciju.

Lielākā daļa pārējo dalībnieku šajā strīdā nostājās saimnieces pusē, norādot, ka šāda valodiņa pret sievieti nav vīrieša cienīga. Izskanēja arī viedoklis, ka par skarbajiem vārdiem viņam vajadzētu "pa seju", bet viss beidzās bez dūru vicināšanas, un Jānis, apkrāvies somām, devās prom no sev tik netīkamās saimniecības, kuru pats nodēvēja par "nelielo elli".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!