Foto: DELFI
Lai gan LNT šova "Lauku sēta" jaunā sezona tik tikko sākusies, dalībnieki jau parūpējušies par vairākiem pārsteigumiem. Skatītājiem nebūs jāgarlaikojas arī otrajā raidījumā – tur gaidāms īpaši romantisks pavērsiens.

Starp spilgtākajiem šova raibās kompānijas dalībniekiem noteikti jāizceļ Normunds Sakovičs no Aizkraukles. 27 gadus vecais puisis "Lauku sētā" bija ieradies ne tikai pilns darba spara, bet arī ar azotē paslēptu gredzenu.

To viņš bija nolēmis pasniegt tai meitenei, kura iekritīs sirsniņā, jo Normunda dabā nav gaidīt – ja patīk, tad jāprec nost. Arī savu simpātiju puisis, kurš līdzības ar filmas "Amerikāņu pīrāgs" varoni dēļ iesaukts pat Stifleru, ātri vien atrada.

Viņa sirsniņu iekaroja runātīgā Laura, un, ilgi negaidot, Stiflers tumsiņas aizsegā rāva gredzenu ārā, metās ceļos un lūdza par sevi nedaudz jaunākās meitenes roku.

To, kā tad manāmi pārsteigtā jaunkundze reaģēja uz brašā precinieka piedāvājumu, skatītāji uzzinās jau ceturtdienas, 28. septembra, vakarā, kad pulksten 21 LNT startēs "Lauku sētas" jaunās sezonas otrais raidījums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!