Foto: Publicitātes foto

Pamazām apgriezienus uzņem šova "Lauku sēta" ceturtās sezonas kaislības, un par vienu no visdedzīgāk apspriestajiem dalībniekiem kļuvis jaunais modelis un stilists Jānis Paass.

Jau šova sākumā viņš pārējos dalībniekus un arī skatītājus nokaitināja ar slaistīšanos – kamēr citi melnām mutēm rāvās darbos, Jānis izvēlējās gulēt un par pārmetumiem necēla ne ausi.

Viņa uzvedība un glaunās drēbes, kuras puisis tik ļoti baidījās nosmērēt darbos, daudziem radīja pārliecību, ka ar lauku darbiem švītīgais jauneklis ir uz jūs. Izrādās, tā gluži vis nav.

Portāls "Kas Jauns" vēsta, ka Jānis nemaz nedzīvojot Rīgā, kā stāsta, bet gan Lejasciemā, kur strādājot fermā. Pats Paass sarunā ar "Delfi Izklaidi" steidz ieviest skaidrību.

"O bože, jā, strādāju...Bet jau labu laiku nestrādāju tur. Jā, esmu no laukiem , bet, kā jau teicu, jau divus gadus dzīvoju Rīgā. Reāli man bija par studijām jāmaksā. Kas man ko kaunēties? Jā, esmu slaucis govis. Sūdus esmu bridis no rīta līdz vakaram," kādreizējo darba pieredzi atklāj Jānis.

"No darba nekaunos, naudas nekad nevar būt par daudz," spriež modīgais jauneklis. Tiesa, šovā viņš radījis rūdīta slaista iespaidu, tomēr tā vis neesot – lai gan par Jāni runājot, ka viņš nestudē un neko nedara, tas neatbilstot patiesībai. Puisis studē Birutas Mageles starptautiskajā stilistu skolā, kur viņš apgūst stilista gudrības.

Skaidrojot to, kāpēc slinkojis "Lauku sētā", Jānis neslēpj: "Man vienkārši pietrūka ikdienas un ikdienas lietu, draugu. Slinkoju, jo nebija vēlmes kaut ko darīt."

Atgādinām, ka spraigajiem notikumiem "Lauku sētā" TV ekrānos iespējams sekot līdzi ik ceturtdienas vakaru pulksten 21.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!