Foto: Vida Press
Pasauli satraukusi bijušās britu "Playboy" modeles Andželikas Hārtas (attēlā) cietsirdība. Viņa inscenējusi savu nolaupīšanu un no kādas draudzenes pieprasījusi izpirkuma naudu, nosūtot viņai foto, kuros iemūžināti nogriezti pirksti.

Britu izdevums "Mirror" vēsta, ka 40 gadus vecā Hārta šopavasar kopā ar 24 gadus veco līdzzinātāju Darenu Ficpatriku izspēlējusi velnišķīgu plānu, par kura upuri kļuvusi kāda tuva viņas draudzene, kura, kā ziņo britu laikraksti, pati agrāk tikusi nolaupīta un joprojām nav tikusi pāri šai traumai.

Nešpetnā modele savai draudzeni nosūtījusi viltus foto, kuros it kā iemūžināti viņas nogrieztie pirksti. Ziņas tekstā norādīts, ka, ja netiks samaksāta izpirkuma nauda 8000 britu sterliņu mārciņu apmērā, ik pēc stundas Andželikai tiks nogriezts vēl viens pirksts.

Satrauktā sieviete pieprasījusi video, kurā redzama viņas nolaupītā draudzene, un šī prasība izpildīta – Andželika kopā ar savu līdzzinātāju izveidojusi nelielu sižetu, kurā viņa nofilmēta ar sasietām rokām raudot un lūdzoties pēc palīdzības.

Modeles draudzene nekavējoties sazinājusies ar policiju. Likumsargi devušies pārbaudīt Andželikas mitekli Birmingemā un atraduši tur viņu sveiku un veselu.

Bijušais "Playboy" zaķis un viņas līdzzinātājs tika aizturēti un nogādāti iecirknī. Izdevums "Birmingham Mail" šonedēļ vēsta, ka abu ļaundari nesen stājušies tiesas priekšā un saņēmuši sodu par naudas izspiešanu un šantažēšanu.

Modele un viņas līdzzinātājs tiesas priekšā dievojušies, ka tas viss esot bijis tikai ļauns joks, bet taisnība tomēr uzvarējusi.

Ficpatrikam piespriesta brīvības atņemšana uz astoņiem mēnešiem, divu gadu nosacīts sods un 200 stundu sabiedriskais darbs. Savukārt pret modeli tiesa bijusi nedaudz saudzīgāka – Andželikai piespriesta brīvības atņemšana uz septiņiem mēnešiem un divu gadu nosacītais sods.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!