Foto: Kaspars Garda

Īsi pirms došanās atpakaļ uz Ņujorku nelāgā situācijā dzimtajā zemē iekūlies populārākais pašmāju sportists, basketbolists Kristaps Porziņģis – viņam policija atņēmusi autovadītāja tiesības.

"Delfi Izklaides" rīcībā esoša informācija liecina, ka ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums noticis aizvadītajā nedēļā – trešdienas, 20. septembra, vakarā ap pulksten septiņiem. Porziņģim ir sastādīts protokols, un tā saistībā atņemtas autovadītāja tiesības.

Lai gan pagaidām oficiāli nav zināms, kas bijis tiesību zaudējuma iemesls un uz cik ilgu laiku tās atņemtas, pēdējo divu gadu laikā Porziņģim Latvijā ir fiksēti trīs pārkāpumi, un tie visi ir par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu apdzīvotā vietā par 11 līdz 40 km/h virs atļautā, par to saņemot 40 līdz 160 eiro sodu atkarībā no laika perioda un pārkāpuma apmēra.

Jau vēstīts, ka pērn Porziņģis pēc veiksmīgi aizvadītas sezonas Ņujorkas "Knicks" komandā iegādājās sev 2015. gada izlaiduma "Mercedes-Benz" kupeju, kuru pēc nopirkšanas tepat Latvijā uzlaboja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!