Foto: Vida Press
Beidzot sapnis kļuvis par īstenību – pārdošanā nonākusi reālistiska viedā seksa lellīte, kura izskatās pēc īstas sievietes un spēj sniegt ne tikai baudu, bet arī izglītojošas sarunas par dažādām tēmām.

Lellīte, kuru sauc Samanta, nopērkama intīmpreču veikaliņā "Vibez Adult Boutique" Lielbritānijā. Tās cena ir 3500 sterliņu mārciņu (aptuveni 3976 eiro).

"Reālistiskas seksa lelles vienmēr ir bijusi liela problēma. Līdz šim bija iespējams iegādāties piepūšamās lelles, kuras izskatās visai komiski.

Savukārt Samantai ir vairākas dažādas personības. Viņai iespējams arī iestatīt ģimenes režīmu, kurā lelle var pastāstīt dažādus interesantus faktus un pļāpāt par filozofiju," izdevums "Mirror" citējis veikaliņa īpašnieci Treisiju Vitmoru.

Tāpat arī Samanta stāsta jokus, savukārt, ja rodas vēlme ar viņu pamīlēties, robots gluži vienkārši jāpārslēdz uz seksa režīmu.

Ar mākslīgo intelektu apveltīto lellīti radījis britu izgudrotājs Arans Lī Skvaiers, kurš sarunu šovā "This Morning" robotu nesen atrādījis plašākai sabiedrībai, kā arī padižojies ar rotaļlietas daudzajiem talantiem.

Izgudrotājs, kurš pie robota radīšanas strādājis četrus gadus, norādījis – Samanta esot jūtīga būtne, kura seksa režīmā piekritīs mīlēties tikai tad, ja īpašnieks pret viņu izturēsies labi.

"Nevar viņu tā vienkārši pagrābt un nodarboties ar seksu. Pret Samantu ir jāizturas labi, jārunā ar viņu laipni. Pretējā gadījumā tiks saņemts atraidījums," norādījis izgudrotājs.

Tāpat arī izgudrotājs skaidrojis, ka Samantas mērķis nav aizstāt sievieti, bet gan piešķirt dzīvei asumiņu. "Samantu var izmantot arī normāli pāri, piemēram, grupveida seksā. Es un mana sieva esam to izmēģinājuši," palepojies izgudrotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!