Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Robežas starp dzimumiem vairs nav tik noteiktas, kā ierasts domāt, un arvien biežāk publiskā telpā nonāk stāsti par cilvēkiem, kuri nolēmuši mainīt dzimumu. Ir arī tādi, kuri izvēlas dzīvot abu dzimumu ādā.

"Caters News Agency" atklāj 29 gadus vecās Ārijas Vīčas stāstu.

Viņa pasaulē nākusi kā Aleksandrs un savu dzīvi savulaik saistījusi ar modes biznesu, darbojoties kā vīriešu modelis gan modes skatēs, gan pozējot dažādiem katalogiem.

Pirms trim gadiem viņa nolēmusi uzsākt dzimuma maiņas procesu, jo jutusi – pasaulē nākusi nepareizā dzimuma ķermenī. Tiesa, viņa nav mainījusi dzimumu pilnībā – kādā brīdī pār Āriju nākusi apskaidrība, ka seksa dēļ vēlas saglabāt vīrišķo mantību.

Tagad Ārijas mitinās Lonsandželosā un savu dzīvi vada kā abdzimuma daiļava, ar hormonu un apģērba palīdzību spējot pārliecinoši būt gan sieviete, gan vīrietis.

Šādam dzīvesveidam gan ir savas ēnas puses. Daiļava tērē tūkstošiem dolāru par hormoniem, pretnovecošanas medikamntiem un "Viagru". Tāpat Ārija cieš no diskriminācijas, un arī ar ideālas otras pusītes meklējumiem viņai pārlieku labi neveicoties.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!