Foto: Publicitātes foto

Jau oktobra beigās Rīgā norisināsies par pastāvīgu tradīciju kļuvusī Rīgas modes nedēļa, kas, kā ierasts, pilsētniekus un pilsētas viesus priecēs ar dažādu dizaineru jaunāko veikumu skatēm un stilīgiem burziņiem. Jau sākusies arī modeļu atlase vērienīgajiem modes svētkiem.

Kā vēsta Rīgas modes nedēļas organizatori, šonedēļ viesnīcā "Mercure Riga Hotel" norisinājās modeļu kastings Rīgas modes nedēļas laikā paredzētajām apakšveļas kolekciju skatēm starptautiskā foruma "Lingerie Industry Forum in Latvia" ietvaros.

Tā kā pērn modes nedēļas laikā notikušais forums noritējis veiksmīgi, projekta galvenais rīkotājs – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) – pieņēmis lēmumu turpināt sadarbību ar Baltijas modes federāciju.

Trešais "Lingerie Industry Forum in Latvia" pulcēs Rīgā Latvijas lielākos apakšveļas ražotājus un ārvalstu industrijas tirgotāju un ražotāju pārstāvjus ar mērķi dibināt kontaktus turpmākajai sadarbībai un veicināt pašmāju uzņēmumu pakalpojumu eksportu.

Tuvojoties pasākumam, tika rīkota modeļu atlase, kuras laikā tika atlasītas modeles tādu Latvijas apakšveļas zīmolu kā "Lauma Lingerie", "Rosme", "V.O.V.A", "Grācija-RIM" un citu skatēm.

Šoruden Rīgas modes nedēļa risināsies no 24. līdz 28. oktobrim. Tās laikā savas 2018. gada pavasara-vasaras sezonas tērpu kolekcijas prezentēs gan Latvijas, gan ārvalstu modes dizaineri.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!