Foto: Vida Press

Strauji pasliktinājies starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija" šī gada uzvarētāja, Portugāles dziedātāja Salvadora Sobrala veselības stāvokli – ārzemju mediji vēsta, ka 27 gadus vecais puisis hospitalizēts un viņam steidzami jāveic sirds transplantācija.

Jau šopavasar publiskajā telpā uzvirmoja runas, ka mūziķim ir nopietnas problēmas ar sirdi. Tāpat arī zināms, ka martā pēc uzvaras Portugāles "Eirovīzijas" nacionālajā atlasē viņam tika likvidētas divas trūces, savukārt uz konkursu Kijevā ārsti Salvadoru laida tikai ar noteikumu, ka viņš tur neuzturēsies ilgāk par nedēļu.

Septembra sākumā mūziķis savā oficiālajā "YouTube" kanālā bija publicējis video, kurā paziņoja, ka uz laiku nolēmis pārtraukt muzikālās gaitas un atpūsties, jo pasliktinājies viņa veselības stāvoklis.

"Nevienam nav noslēpums, ka mana veselība ir trausla. Man ir problēma, man sevi ir jādziedē. Man kļūs labāk, bet es nezinu, kad tas notiks," sacījis mūziķis.

Eirovīzijas fanu portāls "ESC Today", atsaucoties uz Portugāles medijiem, vēsta, ka pēdējo koncertu Salvadors sniedzis 8. septembrī, bet drīz pēc tam viņš nogādāts slimnīcā.

Tiek ziņots, ka jaunā vīrieša sirds esot pavisam vārga un viņam steidzami nepieciešama sirds transplantācija. Salvadors šobrīd atrodas slimnīcā Lisabonā, kur viņš ir pieslēgts medicīnas ierīcēm, kas stabilizē sirdsdarbību.

Tāpat arī Salvadora veselību 24 stundas diennaktī uzrauga ārsti, un vietējie mediji vēsta – ja tuvākajā laikā netiks atrasts sirds donors, dziedātājs var nomirt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!