Foto: Vida Press

ASV prezidenta Donalda Trampa dzīvesbiedre Melānija Trampa (attēlā) līdz šim demonstrējusi izcilu gaumes izjūtu, tomēr kļūdās arī vislabākās, un šonedēļ viņai gadījies stila misēklis.

Uzstājoties ar runu Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) pasākumā Ņujorkā, Melānija bija parūpējusies, lai ļaudis ne tikai ieklausītos viņas vārdos, bet arī nespētu no viņas atraut ne acu. Trampa sieva kā krāšņa puķe žilbināja spilgti rozā kleitā ar kuplām piedurknēm.

Kā vēsta ārzemju mediji, ASV pirmā lēdija savā uzrunā stāstījusi par kiberterorizēšanu, bet ironiskā kārtā viņa pati kritusi interneta lietotāju nežēlastībā – ļaudis sociālajos tīklos naski izsmējuši Melānijas krāšņo tērpu un kleitas kuplo piedurkņu dēļ salīdzinājuši viņu ar pufīgu zefīriņu un multeņu varoni.

Pretrunīgu novērtējumu izpelnījusies arī pirmās lēdijas uzruna, kurā viņa, kā vēsta izdevums "Mashable", nonākusi lielās pretrunās.

Melānija aicinājusi pieaugušos būt morāli atbildīgiem un rādīt bērniem piemēru, kas ir empātija un laipnība, bet sociālo tīklu lietotāji steiguši norādīt, ka arī pašam Trampam vēl daudz esot jāmācās, lai kļūtu par piemēru, no kura bērniņiem mācīties un iedvesmoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!