Foto: Privātais arhīvs/LETA

Šonedēļ pašmāju kuluāros aktīvi tiek apspriests latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa attiecību statuss. Sportists saviem faniem bija pažēlojies, ka viņam joprojām nav izdevies atrast otru pusīti, un latvieši ar skubu metās analizēt sava elka neveiksmes mīlas frontē, mierinot viņu, ka visam savs laiks. Savukārt dizainere un skropstu meistare Kristīne Deimon bijusi skarba – viņa publiski paziņojusi, ka Porziņģis lecas kā augstprātīgs muļķis.

Pēc tam, kad NBA kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdien, 20. septembrī, "Instagram" tīklā saviem atbalstītājiem bija paziņojis, ka patīkamo satraukumu par drīzo atgriešanos Ņujorkā nedaudz aizēno skumjas, ka viņš joprojām ir brīvs puisis, Deimon "Facebook" tīklā atklājusi, ka basketbolists viņai izrādījis simpātijas, bet, saņemot atraidījumu, kļuvis lecīgs.

"Pirmo reizi no sirds sasmējos. Diez kāpēc viens?" retoriski jautājusi Deimon. "Pieradis visu dabūt un, kad saņem atraidījumu, lecas kā augstprātīgs muļķis... Tāpēc arī esi viens un būsi viens, kamēr neiemācīsies saprast, ka tu esi tikai cilvēks, kā mēs visi... Es taču neizsmērēju tevi un tavu lecīgo dabu pa presi, kad maigi pateicu aizņemta... Lai tu tagad ņemtu un sūdzētos, cik viss ir slikti," atklāta bijusi Deimon, kura šopavasar saderinājās. Tiesa, vēlāk viņa šo ierakstu izdzēsusi.

Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Porziņģis saņēmis kurvīti. Šovasar mediji vēstīja, ka basketbolists "Instagram" tīklā izrādījis simpātijas horvātu modelei Inesei Nikičai, kura latviešu milzi atraidīja.

Tiesa, lai gan Porziņģim mīlas frontē pagaidām nav veicies, sportista fani viņu interneta komentāros aicinājuši nenokārt galvu – kad pienāks īstais laiks, viss nokārtošoties.

Tāpat daudzi aicinājuši Kristapu neuzķerties uz labuma meklētājām, savukārt citi brīdinājuši, ka viņam Amerikā jāuzmanās no Kardašjanu māsiņām, kurām, kā zināms, ļoti patīk turīgi basketbolisti.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!