Foto: Vida Press
Pasauli šonedēļ pāršalkusi ziņa, ka izjucis kārtējais slavenību pāris – šķirtus ceļus nolēmuši iet amerikāņu kino un televīzijas seriālu zvaigzne Reičela Bilsone un Holivudas aktieris Heidens Kristensens (abi attēlā), kurš atpazīstamību savulaik iemantoja ar Anakina Skaivokera lomu "Zvaigžņu karu" filmās.

Pirmais par to pavēstīt steidz allaž modrais tabloīds "Us Weekly", kas no drošiem avotiem uzzinājis – attiecības esot izjukušas jau pirms vairākiem mēnešiem.

"Viņa ir atgriezusies atpakaļ Losandželosā, bet viņš dzīvo Toronto," sacījis anonīms informators, piebilstot, ka attiecībām pielikts punkts uz visiem laikiem.

Jāatzīmē, ka Bilsone un Kristensens par pāri kļuva pirms aptuveni desmit gadiem, kad abi iepazinās filmas "Jumper" ("Lēcējs") uzņemšanas laukumā.

Tiesa, šo daudzu gadu laikā abi vairākkārt šķīrušies un atkal sagājuši kopā, bet attiecības līdz šim tā arī nebija noformējuši oficiāli, kļūstot par vīru un sievu. Savukārt 2014. gada rudenī pasaulē nāca pāra kopīgā pirmdzimtā meita Briara Rouza.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!