Foto: DELFI/Publicitātes foto
Jau ceturtdien, 21. septembrī, LNT skatītāju vērtējumam tiks nodota šova "Lauku sēta" jaunās sezonas pirmā sērija, kurā varēs vaigā iepazīt brašos strādnieciņus. Lielā notikuma gaidās "Delfi Izklaide" piedāvā nelielu ieskatu saimniecībā, kas šoreiz uzņēma dalībnieku pulciņu.

"Lauku sētas" dalībnieki gadu gaitā uzņemti dažādās sētās, bet šoreiz spraigie notikumi, kaislības un, protams, lauku darbi norisināsies
Ropažu pusē.

Tur "Mežkalpos" saimnieko enerģiskā Oleksānu ģimene.

"Savu sētu pieteicām šovam, jo, kā jau kārtīgos laukos, darbs dzen darbu, bet strādīgus palīgus atrast nemaz neveicas tik viegli. Beidzot būs iespēja apdarīt ikdienas steigā atliktos darbus un, ja viss veiksies kā iecerēts, varēs arī uz kādu brīdi doties ilgi gaidītā atpūtā ārpus mājām," atzinusi šarmantā "Mežkalpu" saimniece Sarmīte.

Sēta, kurā rosīsies puišu un meiteņu komandas, ir skaisti iekārtota, un īpašus akcentus tai piešķir saimnieka Aivara paša rokām kaltie rotājumi.

To, kā raibajai kompānijai un Olseksānu ģimenei veiksies, TV ekrānos varēs vērot no ceturtdienas, 12. septembra, vakara pulksten 21.10.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!