Foto: Instagram.com/aram_sargisovich/
Maskavā notikušas kārtējās bagātnieku kāzas – par precētu vīru kļuvis armēņu izcelsmes biznesmeņa, miljardiera Samvela Karapetjana, kurš ir tuvs Krievijas prezidenta Vladimira Putina draugs, dēls Karens.

Izdevums "Forbes" vēsta, ka Samvels ir viens no pasaulē bagātākajiem armēņiem. Viņš pārvalda nekustamo īpašumu kompāniju "Tashir Group", kurai pieder neskaitāmi tirdzniecības centri, biroju ēkas un viesnīcas Krievijā un Armēnijā. Viņa bagātība tiek lēsta 4,6 miljardos ASV dolāru.

Arī Samvela brālis Karens, kuru sauc tāpat kā viņa jaunāko dēlu, ir ietekmīgs vīrs – viņš ir Armēnijā labi pazīstams politiķis.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Samvela dēls Karens Maskavā apprecējies ar mīļoto sievieti Lilitu, un kāzas bijušas tik greznas, ka par tām steidz vēstīt ne tikai Krievijas prese, bet arī britu mediji.

Tiek ziņots, ka pāris salaulājies armēņu apustuliskajā baznīcā Maskavā, savukārt dzīres ar 200 lūgtajiem viesiem notikušas luksusa banketu zālē-restorānā "Safisa", kas ir daudzu bagātnieku precību svinību iecienīta vieta.

Tabloīds "Mirror" noskaidrojis, ka kāzu viesu vidū bijuši daudzi ietekmīgi un smalki ļaudis, tajā skaitā arī Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs ar sievu Tatjanu Navku, žurnāliste un raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka, dziedātāja Vera Brežņeva un daudzi citi. Kāzās ar muzikālu priekšnesumu uzstājusies arī primadonna Alla Pugačova.

Laikmetā, kad daudzi savu ikdienu pakārto sociālajiem tīkliem, savs prieciņš ticis arī parastajiem mirstīgajiem – kāzu viesi un jaunais pāris internetā padalījušies ar svinību fotogrāfijām, ļaujot pa atslēgas caurumu nedaudz palūkot skaistajās bagātnieku kāzās.

#karenlilit #karenlilitwedding 💗

A post shared by Lilit💫 (@karapetyan_lilit_) on Sep 17, 2017 at 2:38pm PDT

My universe💫 Спасибо всем за поздравления😊 Очень очень приятно!)

A post shared by Lilit💫 (@karapetyan_lilit_) on Sep 17, 2017 at 6:36am PDT

@zuhairmuradofficial @karapetyan_lilit_ @georgiykot

A post shared by EVENT DESINGER▪️ ARAM LOBYAN (@aram_sargisovich) on Sep 17, 2017 at 12:16pm PDT

#KarenLilitWedding #karenlilit

A post shared by @vogue._.style on Sep 18, 2017 at 5:23am PDT

🌸 #karenlilit

A post shared by Tata S. Karapetian (@tatakey) on Sep 17, 2017 at 7:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!