Foto: Vida Press

Ārzemju plašsaziņas līdzekļi ik pa laikam pasaulei atgādina, ka uz Zemes dzīvo zviedru izcelsmes modele, dzīvā lelle Piksija Foksa (attēlā), kura skaistuma vārdā sev nodarījusi briesmīgas lietas. Nesen viņa sniegusi interviju, kurā taisnojusi – viņa nemaz neesot apsēsta ar plastiskajām operācijām.

Šobrīd ASV dzīvojošā 27 gadus vecā Piksija sava mūža laikā zem skalpeļa gūlusies aptuveni 200 reižu un par dažādām operācijām un skaistuma procedūrām kopumā iztērējusi vairāk nekā 567 tūkstošus eiro.

Daiļaviņa pasauli šokēja pirms dažiem gadiem, kad viņai tika izņemtas sešas ribas, lai viņas viduklis kļūtu neticami slaids. Savukārt nesen viņai skaistuma vārdā tika salauzts žoklis. Valšķīgā Piksija šonedēļ viesojusies britu TV šovā "This Morning", kur pastāstījusi, kāpēc viņa savu ķermeni regulāri pakļauj elles mokām.

"Es esmu pioniere, jaunatklājēja, es skaistuma industriju mudinu attīstīties," izdevums "Mail Online" citējis Piksijas sacīto.

Modele arī taisnojusies, ka viņa neesot apsēsta ar plastisko ķirurģiju – tā gluži vienkārši esot viņas kaislība. Tāpat arī viņa uzsvērusi, ka, lai gan mediji vairākkārt vēstījuši, ka pēc ribu izņemšanas viņas dzīvībai draudot briesmas, tās esot pilnīgas blēņas.

"Ar manu veselību nav nekādu problēmu. Es mierīgi varu noņemt korseti," sacījusi Piksija, piebilstot, ka viņas mugurkauls un ķermenis kopumā esot gana spēcīgs, lai noturētos bez korsetes atbalsta.

Savukārt regulāro gulšanos zem skalpeļa viņa nodēvējusi par sava veida sportu. "Man tas ir kā ekstrēmais sports. Tas nav domāts visiem, ne visi to spētu izdarīt," sevi slavējusi Piksija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!