Foto: Publicitātes foto

Leģendārā un vienmēr jaunā grupa "Keksi" aicina klausītājus kopā atzīmēt 20 gadu jubileju, apmeklējot koncertus visā Latvijā. Turneja noslēgsies jaunā gada 2. janvārī ar ikgadējo "Muzikālo skudrupūzni", kas vienlaikus būs grupas līdera Aleksandra Sircova 60 gadu jubilejas koncerts. Koncertos skanēs rock&roll klasikas pērles grupas "Keksi" īpašajā aranžējumā, kā arī grupas oriģināldziesmas.


"Esmu gandarīts, ka jau 20 gadus varam priecēt klausītājus ar savu spēli un nodot viņiem šo pozitīvo enerģiju un dzīvesprieku, ko sniedz rokenrols! Rokenrols ir vienmēr dzīvs! Rock'n'roll un rock'a'billy mūzika Latvijā patīk tik plašam klausītāju lokam un pulcē apmeklētāju pilnas zāles," priecājas grupas dibinātājs un basģitārists Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs, kuram šī koncerttūre būs dubultie svētki – tieši 2. janvārī, noslēdzot grupas 20 gadu jubilejas koncertu sēriju, viņš svinēs 60. dzimšanas dienu.

Paralēli koncertēšanai grupai šoruden ir vēl viens ne mazāk zīmīgs notikums – tiek izdots jubilejas albums "New Guy in Town", kas apvienos rokenrola klasiku "Keksi" aranžējumā ar grupas orģināldziesmām.

Grupa "Keksi" gaidīs sava talanta cienītājus uz koncertiem:

  • 6. oktobrī – Ādažu kultūras centrā
  • 7. oktobrī – Siguldā, koncertzālē "Baltais flīģelis"
  • 13. oktobrī – Liepājas Olimpiskā centra "Rožu zālē"
  • 2. novembrī – Jelgavas kultūras namā
  • 24. novembrī – Alūksnes kultūras centrā
  • 26. novembrī – Madonas kultūras namā
  • 2018. gada 2. janvārī – vērienīgs turnejas noslēgums Rīgā, "Lielajā Ģildē" – "Muzikālais skudrupūzins 2018".


Grupa dibināta 1997. gadā Cēsīs. 20 gadu laikā tā kļuvusi par vienu no Baltijā zināmākajām grupām, kas spēlē rock'n'roll, rockabilly, boogie un rythm'n'blues stila mūziku. Šajos gados "Keksi" piedzīvojuši varen raibu koncertdzīvi, kā arī priecējuši publiku autorkoncertos un neskaitāmos festivālos Latvijā un ārvalstīs. Puiši spēlējusi kopā ar tādām pasaules zvaigznēm kā "Boney-M", Macy Grey, "Smokie", "Ottawan", kā arī populāriem Latvijas māksliniekiem.

Grupā muzicē seši profesionāli mūziķi visdažādākajos vecumos (jaunākais dalībnieks – solistam Dāvim ir vien nedaudz pāri 20 gadiem!), bet viņus visus vieno vārdos neizsakāma mīlestība pret rock'n'roll un rock'a'billy mūziku. Grupā: Dāvis Matskins (vokāls), Viktors Eunapu (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Gints Žilinskis (taustiņi), Willie Strods (sitamie instrumenti), Roberts Martinovskis (tenorsaksofons) un Aleksandrs Sircovs (bass).

Biļetes uz "Keksi" koncertiem pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, koncertu norises vietās un internetā: "Biļešu paradīzes" kasēs.

Piedāvājam dažus video ieskatam grupas repertuārā un gaidāmo koncertu sajūtās:

"Keksi" - See you later Alligator

"Keksi" - Summertime Blues

"Keksi" - Shake Rattle and Roll

"Keksi" - Johnny Be Good

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!