Foto: Instagram.com/karinawbffpro/
Amerikā dzīvojošā fitnesa modele Karīna Smita (Akmens) pērnā gada oktobrī kļuva par māmiņu meitai Sofijai. Šos vienpadsmit mēnešus viņa visu uzmanību un rūpes veltījusi bērnam, fiziskās aktivitātes nedaudz atstājot novārtā, un skaistās sievietes fani pamanījuši – viņa pēdējā laikā ļoti izmainījusies.

Vēl šovasar Karīna ar sociālo tīklu starpniecību saviem faniem steidza vēstīt, ka viņa ir, iespējams, savā vissliktākajā formā pēdējo piecu gadu laikā. Tiesa, viņa arī uzsvēra, ka jūtas ar dzīvi apmierināta, jo beidzot viss ir nokārtojies, kā arī sacīja, ka perfekts ķermenis laime nenes.

Lai gan Karīna joprojām ēd veselīgi un vingro, tiesa, ne tik intensīvi kā agrāk, viņas ķermeņa reljefs ir acīmredzami izmainījies. Sportistes augums joprojām izskatās labi trenēts un satriecošs, bet ne tik muskuļots.

Vērīgākie modeles fani pamanījuši, ka, piebremzējot ar fiziskajām aktivitātēm, mainījusies arī viņas sejiņa – tā kļuvusi smalkāka, savukārt vaigu kauli ir izteiktāki, un dažos foto Karīna izskatās pavisam svešāda.

Happy 11 months, my baby. Momma loves you so very much! #teethies #sophiagiovana #youhealedmyheart ❤️

A post shared by WBFF Figure Pro Karina (@karinawbffpro) on Sep 11, 2017 at 4:40am PDT

This summer is a really good one ❤️❤️❤️

A post shared by WBFF Figure Pro Karina (@karinawbffpro) on Jul 8, 2017 at 5:11pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!