Foto: Publicitātes foto
Ideālā variantā pirmais randiņš parasti noslēdzas ar skūpstīšanos un citām maiguma izpausmēm. Savukārt kādam pārītim Lielbritānijā viss nogājis pilnīgi greizi – par vakara galveno varoni kļuvusi kaka, kuras dēļ romantiskajā pasēdēšanā nācies iejaukties pat glābējiem.

Par īstu sensāciju kļuvis stāsts, kurā puisis vārdā Laiems Smits izklāstījis, kā viņam veicies pirmajā randiņā ar iepazīšanās tīklā "Tinder" noskatītu meiteni. Jauneklis ar savu pieredzi padalījies ziedojumu vietnē "GoFundMe", kurā viņš uzsācis naudas vākšanas kampaņu jaunam logam, kas cietis randiņa laikā. Viņš detalizēti izklāstījis absurdo situāciju, kas viņu novedusi pie naudas diedelēšanas.

Randiņš sācies ļoti cerīgi – pārītis devies vakariņās uz kādu portugāļu restorānu Bristolē. Pēc maltītes Laiems jauno simpātiju uzaicinājis uz savu mitekli "paskatīties "Netflix" un pačillot", kas, kā zināms, nozīmē krietni vairāk par televizora skatīšanos.

Viss bijis jauki līdz brīdim, kad meitene devusies uz labierīcībām. Pēc kāda brīža viņa no tualetes apmeklējuma atgriezusies ļoti satraukta un kritusi panikā, jo viņa pakakājusi, bet nav varējusi šmucīti aizskalot prom.

"Es to [kaku] izvilku no poda un ietinu tualetes papīrā, un tad izmetu pa logu," randiņa partneri citējis Laiems.

Tiesa, viss nav noritējis pārāk gludi, jo puiša mitekļa labierīcību telpas logam ir īpatnējs dizains – tas ir veidots no divām stikla rūtīm, starp kurām ir plata sprauga. Nelaimīgā kārtā saišķis ar pārstrādātās pārtikas piku, kuru dāma nupat bija izķeksējusi no poda un ietinusi papīrā, iekritis tieši šajā spraugā.

Meitene skaidrojusi, ka mēģinājusi izvilkt kaku, tomēr viņai tas nav izdevies. Laiems, džentlmenis būdams, steidzis randiņa partnerei palīgā. Abiem prātā iešāvies izcils plāns – tā kā dāma izrādījusies amatiere-vingrotāja, pieņemts lēmums, ka viņa no augšas ielīdīs spraugā un izņems iesaiņoto pārsteigumu.

Glābšanas misija izrādījusies veiksmīga – papīrā ietītā kaka izvilkta. Tomēr tad viss nogājis pilnīgi greizi. Meitene ar galvu uz leju labu laiku karājusies starp abām loga rūtīm, kamēr Laiems izmisīgi mēģinājis viņu izdabūt ārā no sprosta. Visbeidzot nācies izsaukt glābējus, kas nelaimē nonākušo meiteni atbrīvojuši.
Foto: Publicitātes foto

Glābēju dienests izdevumam "Bristol Post" norādījis, ka izsaukums saņemts īsi pirms vienpadsmitiem vakarā. Notikuma vietā ieradušies vairāki vīri, kas ar rokām izvilkuši meiteni, kura bija iesprūdusi starp iekšējo un ārējo loga rūti.

Tā kā glābšanas misijā tika apskādēts logs, Laiems izveidojis kampaņu, kurā tiek vākta nauda jaunam logam. Lai gan puisis lūdzis 200 sterliņu mārciņas, dažu dienu laikā ļaudis jau saziedojuši vairāk nekā 1600 mārciņu.

Puisis nolēmis, ka pāri palikušo naudiņu atvēlēs labdarības mērķiem – naudiņa tiks ziedota vietējo glābēju atbalsta fondam un organizācijām, kas rūpējas par to, lai trešās pasaules valstīs cilvēkiem būtu pieejamas noskalojamas tualetes.

Turklāt, lai gan pirmais randiņš izvērties par katastrofu, Laiems tomēr vēlreiz saticies ar meiteni. "Mēs ar viņu satikāmies, lai apspriestu pūļa finansējumu. Viņa ir jauka meitene. Pagaidām nezinu, kā tālāk viss notiks, jo esmu aizņemts ar disertāciju, tomēr es labprāt viņu vēl kādreiz satiktu," "Bristol Post" sacījis Laiems.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!