Foto: AFP/Scanpix/LETA
Lasvegasā notikušo Konora Makgregora un Floida Meivezera tikšanos boksa ringā, kas milzīgās intereses un abu cīkstoņu iespaidīgo honorāru dēļ nodēvēta par "Naudas cīņu", klātienē bija ieradušies skatīties arī daudzi pasaulē slaveni cilvēki.

Ceļu uz Grēku pilsētu sestdienas, 26. augusta, vakarā bija mērojusi virkne ietekmīgu slavenību, un viesu rindās bija gan šovbiznesa zvaigznes, gan populāri sportisti.

Novērtēt Makgregora un Meivezera cīņu bija ieradies leģendārais bokseris Maiks Taisons. Tāpat viesu rindās grozījās basketbolists Lebrons Džeimss.

Lielo iespēju klātienē baudīt gada lielāko notikumu boksā bija ieradies arī pelnošākais reperis pasaulē P Diddy, mūziķis un šovu zvaigzne Ozijs Osborns ar sievu Šāronu un dēlu Džeku, aktieris Brūss Viliss, "Transformeru" režisors Maikls Bejs, dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un citi.

Jau vēstīts, ka amerikāņu bokseris Floids Meivezers Lasvegasā sestdien pirmā pusvidējā svara kategorijā ar tehnisko nokautu desmitajā raundā pārspēja jauktās cīņu mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas.

Pirms abu bokseru mača šo cīņu nodēvēja par "Naudas cīņu", jo Meivezers un Makgregors katrs saņems ievērojamas naudas summas. Visticamāk, īrs savu kontu papildinās ar 100 miljoniem dolāru, bet Meivezera honorārs būšot ievērojami lielāks. Pasaules boksa padome (WBC) šim mačam izveidoja speciālu jostu, uz kuras rakstīts ''Naudas josta'', un tās vērtība ir miljons dolāru, jo tajā iestrādāti dimanti, smaragdi, safīri un 1,5 kilogrami 24 karātu zelta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!