Foto: Publicitātes foto

Patīkamu pārsteigumu saviem faniem šonedēļ steigusi sarūpēt par pašmāju repa supergrupu pašpasludinātā apvienība "Singapūras satīns" – viņi plašākas sabiedrības vērtējumam nodevuši dziesmas "Lemberghini" videoklipu.

Dziesma "Lemberghini" ir iekļauta grupas debijas albumā "Iespēja viena" un jau iemantojusi zināmu atpazīstamību. Par to uzzinājis arī Ventspils mērs Aivars Lembergs, un videoklipa sākumā redzams fragments no intervijas, kurā viņš komentē šo kompozīciju.

"Pēc Aivara Lemberga intervijas noskatīšanās izdarījām secinājumus, ka Lemberga kungs ar kundzi ir mūs pārpratuši saistībā ar dziesmu un tās saturu. Vēlējāmies šādā veidā atbildēt viņa izteikumiem par mūsu ansambli un ceram, ka ar šo īpaši viņa vēlmēm veltīto videoklipu esam atrisinājuši visas likstas un pārpratumus. Dziesmas doma ir nevis nopelt vai nozākāt pieredzējušo politiķi, bet gan izteikt zināmu apbrīnu par viņa nelokāmo raksturu.

Starp citu, mēs dzirdējām, ka Ventspils pilsētas svētku laikā Laima Vaikule nav zinājusi vārdus, ir pazudusi elektrība un kopumā pilsētas mērs bijis ļoti neapmierināts ar vāji noorganizēto pasākumu. Arī mēs koncertos šad tad aizmirstam vārdus, izsitam korķus un gadās pa kādam ārējam vai iekšējam faktoram, kas ietekmē performanci, taču mēs par koncertu prasām trīs reizes mazāku honorāru nekā Vaikules kundze, tāpēc varat droši mums padot ziņu," vēsta grupas dalībnieki.

Videoklipā viņi, kā paši atzīst, piepildījuši Ventspils mēra vēlmi, sarīkojot nelielu baleta izrādi, un klipā dejo arī populārā pašmāju "YouTube" blogere Evelīna Pārkera.

Videoklipu filmējis un montējis Elvis Lācis, kurš iepriekš strādājis pie tādiem grupas videoklipiem kā "Pūpolsvētdiena", "Kadiljakā, "Ziemā" un citiem.

Kā ziņots iepriekš, jūnijā grupa izlaida ilgi gaidīto debijas albumu, kas pieejams lielākajos straumēšanas servisos, bet patlaban grupa gatavojas savas vasaras tūres noslēgumam, aicinot fanus uz koncertiem Rīgā, Ogrē un Valmierā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!