Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Pirms kāda laika mediji slavas saulītē izcēla 25 gadus veco argentīnieti Luisu Padronu (attēlā), kurš iztērējis desmitiem tūkstošus ASV dolāru, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos elfam. Nesen viņam veikta kārtējā skaistuma procedūra – matu pārstādīšana ar viņa paša asiņu injekcijām.

Luiss jau kopš agras bērnības fano par elfiem, eņģeļiem un citiem fantastiskiem radījumiem. Pasaku tēli kļuvuši par jaunekļa apsēstību, un tādas filmas kā "Labyrinth" ("Labirints") un "Neverending Story" ("Bezgalīgais stāsts") iedvesmojušas viņu mainīt savu izskatu.

Tiecoties līdzināties elfam, argentīnietis jau iztērējis kaudzi naudas par ādas un matu balināšanu, tauku atsūkšanu, rinoplastiku, regulāru pilna ķermeņa vaksāciju, botoksa injekcijām un citām procedūrām.

Nesen Luiss atkal devies uz skaistuma klīniku, un viņam veikta matu pārstādīšana. Jauneklis tīkojis izmainīt dabas doto matu līniju tā, lai uz viņa pieres būtu trīsstūrim līdzīga spicīte.

Ķirurgs vispirms Luisam veicis matu pārstādīšanu un tad apstrādātajā zonā injicētas asinis, lai matu folikulas labāk augtu.

"Es atradu kādu, kurš man varēja izveidot sirds formas vampīriem raksturīgo matu līniju, un man uz pieres tika veikta transplantācija.

Forma ir tieši tāda pati kā Drakulas matiem, un, izmantojot manas asinis, tiks panākts, ka mati augs ātrāk. Es vēlos pārtapt par fantastisku būtni, un viena no elfu un citu radījumu spilgtākajām izskata iezīmēm ir ļoti gari, veselīgi mati, kas izskatu dara jauneklīgāku," aģentūrai "Caters News" stāstījis jauneklis.

Luiss arī pastāstījis, ka viņš ieplānojis vēl vairākas dažādas procedūras un operācijas, lai izmainītu savu izskatu. Savukārt tas, kā viņam tika pārstādīti mati, iemūžināts kadru virknē, kas, iespējams, iedvesmos arī citus kaut ko savā ķermenī uzlabot.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!