Foto: Instagram.com/Publicitātes foto
Arī šonedēļ kaislības Latvijas un pasaules šovbiznesā sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no skaļākajiem un apspriestajiem tematiem.

Dāvis Bertāns ar sieviņu nogādā patversmē kāzu dāvanas

Foto: Instagram.com/dbertans_42/

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns augusta sākumā piedzīvoja laimīgu notikumu – viņš mija gredzenus ar mīļoto Annu. Sekojot daudzu dzīvnieku mīļotāju piemēram, arī populārais sportists kāzu viesus acīmredzot bija lūdzis dāvanu vietā izdarīt kādu labu darbu.

Lasīt vairāk

Zvaigžņu pētnieks brīdina – strauji tuvojas pasaules gals

Foto: Reuters/Scanpix

21. augustā daudzviet pasaulē būs vērojams pilns Saules aptumsums, un, kā jau tas ierasti notiek pirms tik zīmīgām kosmiskajām parādībām, aptumsuma priekšvakarā sarosījušies pastarās dienas gaidītāji, kuri cer, ka beidzot reizi par visām reizēm pienāks ilgi gaidītais pasaules gals.

Lasīt vairāk

Nikolajs Baskovs piedzīvojis pārsteidzošas pārvērtības

Foto: Sputnik/Scanpix/LETA/Instagram.com/nikolaibaskov/

Par Krievijas popmūzikas princi un "zelta balsi" dēvētais Nikolajs Baskovs pēdējo mēnešu laikā pārsteidzis savus fanus ar gluži neticamām vizuālām izmaiņām, kas izpelnījušās daudz jūsmīgu atsauksmju.

Lasīt vairāk

Kembridžas hercogu pāris pārkāpj karalisko protokolu

Foto: Vida Press

Apbrīnojami, cik ļoti pasaulei interesē viss par un ap britu karalisko ģimeni, un īpaši lielu sajūsmu izpelnās viss, ko dara princis Viljams, viņa sieva, Kembridžas hercogiene Katrīna, un abu kopīgie bērniņi – princis Džordžs un viņa māsiņa, princese Šarlote.

Lasīt vairāk

Šķiras 'Overtime' un TV6 ceļi; Puče un Valters startēs jaunā projektā

Foto: Publicitātes foto

Kad jūlija vidū tapa zināms, ka žurnālists, raidījuma "Hokeja studija" vadītājs Armands Puče atstādināts no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" spēļu komentēšanas, daudzi sprieda, ka miglā tīts ir arī populārās sporta pārraides "Overtime TV" liktenis. Tagad tapis zināms – no telekanāla TV6 raidījumu klāsta tas patiešām pazudīs.

Lasīt vairāk

Foto: Tērps, kas pārspēj līdz šim redzēto bezgaumību

Foto: Vida Press

Dažas šovbiznesa zvaigznes ir gatavas vai pušu plēsties, lai piesaistītu sev uzmanību, un viens no vienkāršākajiem veidiem, kā to izdarīt, ir uzvilkt mugurā kaut ko pavisam neprātīgu.

Lasīt vairāk

'UgunsGrēka' vietā tapis jauns latviešu seriāls 'Svešā seja'

Foto: Publicitātes foto

Maijā pašmāju televīzijas skatītāji teica ardievas līdz šim populārākajam latviešu seriālam "UgunsGrēks". Mierinot fanus, TV3 pārstāvji solīja, ka jau rudenī piedāvās jaunu daudzsēriju projektu, un tagad tapis zināms – tas būs seriāls "Svešā seja".

Lasīt vairāk

Seši tūkstoši par bildīti: cik pelna Porziņģa kārdinātāja Abigaila

Foto: Instagram.com/abigailratchford/

Pelnīt naudu ar seksīgiem selfijiem mūsdienās nav nekas neparasts. Daiļas "Instagram" modeles pēdējā laikā saradušās kā sēnes pēc lietus, un viena no viņām – amerikāņu daiļava Abigaila Rečforda (attēlā) – atklājusi, cik ienesīgs ir šis bizness.

Lasīt vairāk

Latviešu pensionāru pāris imitē populāras 'Instagram' zvaigznes

Foto: Publicitātes foto

Latvijā tapis atraktīvs foto projekts/kampaņa #GribamTavuDzivi, kuras ietvaros kāds pensionāru pāris iejuties populāru "Instagram" lietotāju – šovbiznesa zvaigžņu, blogeru un citu zināmu cilvēku – attēlotajos mirkļos.

Lasīt vairāk

Glamūra izgāšanās: Kardašjanu māsiņai vējā pazib omīšu apakšbikses

Foto: Vida Press

Sensāciju mednieki ar kamerām to tik vien gaida, kad vējainā dienā kāda slavena daiļava savās gaitās dosies minikleitā vai pavisam īsos bruncīšos, jo pikants misēklis tad ir gandrīz neizbēgams. Nesen šāds scenārijs noticis ar amerikāņu televīzijas šovu zvaigzni Kailiju Dženneru (attēlā).

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!