Foto: Vida Press
Daudziem šķiet, ka slavenības statuss cilvēkam nodrošina gan milzu ienākumus un citus popularitātes bonusus, gan laimi privātajā dzīvē, kas vairumā gadījumu tiek saistīta ar mīlas pilnām attiecībām. Pasaules šovbiznesā gan netrūkst piemēru, kas apliecina – arī slaveni cilvēki var būt vieni un lieliski ar to sadzīvot.

Laiks bērniem un sev

Foto: AFP/Scanpix
Labākā lieta, ko var izbaudīt sieviete, kas nav attiecībās? Laika pavadīšanu ar bērniem – tā uzskata aktrise Halle Berija. Šķīrusi laulību ar franču izcelsmes aktieri Olivjē Martinesu, 51 gadu vecā Berija pa galvu, pa kaklu vis nemetas meklēt jaunu sirdsāķīti, bet laiku velta bērniem un sev: "Esmu kopā ar savām atvasēm, un tagad man arī ir laiks pašai padomāt, pārspriest un izanalizēt tās izvēles, ko dzīvē esmu izdarījusi."

Līdz šim šāda iespēja viņai esot bijusi reti. "Izrādās, vientulība ir ļoti vērtīga. Man nekad nav bijis tik daudz laika būt pašai ar sevi," intervijās atzinusi aktrise, kura bijusi trīsreiz precējusies. 1993. gada 1. janvārī viņa teica jāvārdu beisbolistam Deividam Džastisam, bet 1996. gadā viņi pašķīrās. Berija tad visiem klāstīja, ka gatava neveiksmīgo attiecību dēļ pat izdarīt pašnāvību. Depresiju tomēr izdevās pārvarēt, un 2001. gada janvārī Berija apprecējās ar mūziķi Ēriku Benetu. Laulība ilga četrus gadus.

Tad par Halles mīļāko kļuva modelis Gabriels Obrī, kuram aktrise dāvāja meitu. 2010. gadā pāris izšķīrās, bet masu mediju uzmanības centrā nonāca viņu kašķis par Berijas vēlmi ar meitu pārcelties uz Franciju – tur dzīvoja viņas jaunais pielūdzējs Olivjē Martiness.

Franču aktieris ar Berijas meitas tēvu pat krietni saplūcās, masu medijis nonāca Obrī sasistās sejas foto, taču 2012. gadā visi piespiedu kārtā salīga mieru – tiesa nolēma, ka Berijai jāmaksā Obrī alimenti. 2013. gada vasarā Berija un Martiness svinēja kāzas, pēc dažiem mēnešiem pasaulē nāca viņu dēls, bet 2016. gada decembrī laulība tika šķirta. Kopš tā laika Berija ir viena.

Nekad neesmu gribējusi izmisīgi meklēt otro pusi

Foto: AP/Scanpix
"Es nekad neesmu bijusi laba gājēja uz randiņiem. Es laikam gadā satieku tikai vienu cilvēku, pret kuru man ir simpātijas," intervijās atklājusi aktrise un dziedātāja Hilarija Dafa. "Un es nekad neesmu gribējusi būt tā meitene, kas izmisusi meklē savu otro pusīti."

Nesen gan 29 gadus jaunā dāma tika manīta kāda puiša sabiedrībā – viņas iecerētais esot uzņēmējs Elijs Sendviks. Abi vasarā plunčājās Malibu pludmalē, neslēpjot savas jūtas un dāsni dāļājot kaislīgus apskāvienus un skūpstus.

Septiņus gadus Dafai bija attiecības ar ledus hokeja meistaru Maiku Komriju – 2010. gadā abi apprecējās, viņiem ir kopīgs dēls, taču 2015. gada februārī aktrise iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu. Gadu vēlāk abu savienība arī tika šķirta, un Dafa kļuva par vientuļo māmiņu.

Mana dzīvē nav vietas vēl kādam

Foto: Vida Press

"Vai es gribu sev otru pusīti? Iespējams. Bet es nejūtos nelaimīga vai vientuļa," apmierināta ar dzīvi vientuļnieces statusā ir aktrise Džanuarija Džonsa. "Viņam būtu jābūt patiešām lieliskam, lai es kādam savā dzīvē izbrīvētu vietu. Kādam, kas manu laimi padarītu pilnīgu, nevis kaut ko no tās atņemtu."

Kopš iekļūšanas Holivudas burziņos Džonsai par uzmanības trūkumu gan nav bijis jāsūdzas – viņas mīļāko vidū esot bijuši gan pirmā līmeņa zvaigznes Eštons Kačers un Džims Kerijs, gan komiķi Vils Forte un Džeisons Sudeikis, gan "oskarotais" Edriens Broudijs.

Aktrise ir kļuvusi par māmiņu – 2001. gadā pasaulē nāca viņas dēls Ksanders Deins, tomēr sīkākus komentārus par notikušo Džonsa nesniedza. Sākumā viņa pat neatklāja mazuļa dzimumu, ko gan mediji ātri vien noskaidroja, toties bērna tēva vārds noslēpumā tiek turēts aizvien. "Sabiedrībai to nevajag zināt. Tieši tāpat es, piemēram, nestāstu par savu seksuālo dzīvi. Ir lietas, kam jāpaliek privātām."

Džonsa arī atklājusi – vientuļās mātes lomai gatavojusies jau iepriekš: "Man dzīvē nebūtu vietas vēl kādam, es zināju, ka savu dēlu audzināšu viena pati. Es to darīju apzināti, es tam biju gatava un ar nepacietību gaidīju to mirkli, kad kļūšu par māmiņu"

Mīts par vecmeitām ir pilnīgas muļķības

Foto: AFP/Scanpix/LETA

"Oskarotā" amerikāņu aktrise Daiena Kītone, kas jau pārsniegusi 70 gadu robežu, bet ne reizi nav bijusi precējusies, par to nebūt nesatraucas. "Kad biju jauna, tad patiešām ticēju, ka var atrast kādu, ar ko kopā būsi visu mūžu. Taču tagad zinu – tas, ka neesmu precējusies, manu dzīvi nebūt nepadara mazāk nozīmīgu. Tas mīts par vecmeitām ir pilnīgas muļķības," smējusi aktrise un producente.

Viņa vienmēr uzskatījusi – attiecību statuss taču nenosaka cilvēka vērtību.

Ģimene gan Kītonei ir – 1996. gadā viņa adoptēja meitu Deksteri, bet 2001. gadā dēlu Djūku. Un arī par partneru trūkumu sūdzēties viņai nekad nav bijis iemesla. Vudijs Alens, Vorens Bītijs, Als Pačino, Kianu Rīvss – tie ir tikai daži no Holivudas varenajiem, kam Daiena sagrozījusi prātu. Un mēļo, ka savulaik Kītones gultā biežs viesis bijis arī "Apple" līdzdibinātājs Stīvs Džobss.

Būt vienai nav tas pats, kas būt vientuļai

Foto: Reuters/Scanpix/LETA
"Būt vienai nav gluži tas pats, kas būt vientuļai," viedus vārdus teikusi viena no mūsdienu slavenākajām un veiksmīgākajām popdziedātājām Teilore Svifta.

"Es nopērku smaržīgu sveci, izslēdzu gaismu un ieslēdzu plejlisti ar mierīgām dziesmām. Tā kā – ja vien pati nesacel milzu traci par to, ka piektdienas vakarā esi viena, bet izmanto šo laiku sev, tad diena nemaz nav tik neizdevusies!"

Īsta autoritāte vientulības jautājumos Svifta gan nav – ārvalstu tabloīdi mēļo, ka jau vairākus mēnešus viņa ir kopā ar aktieri Džo Elvinu. Pirms tam dziedātāja tikās ar aktieri Tomu Hidlstonu, vēl iepriekš viņas mīļotais bija skotu izcelsmes dīdžejs Kelvins Hariss, un Sviftas draudziņu sarakstā netrūkst arī citu zināmu vārdu. Tā kā brīvu piektdienas vakaru, ko pavadīt divvientulībā ar smaržīgo sveci, Sviftas dzīvē nemaz nav bijis tik daudz.

Man nevajag princi baltā zirgā

Foto: Reuters/Scanpix
"Nevajag nekādu princi baltā zirgā, lai manai pasakai būtu laimīgas beigas," divdomīgi norādījusi amerikāņu mūziķe Keitija Perija. "Laimīgas beigas es varu panākt arī pati!"

Divus gadus viņa bija precējusies ar britu komiķi Raselu Brendu, šogad pajuka Ketijas un aktiera Orlando Blūma attiecības, un nu Perija atkal ir viena, lai gan pavisam nesen uzvirmoja runas, ka, iespējams, viņa un Blūms savu mīlasstāstu varētu turpināt.

Arī meksikāņu zvaigzne Salma Haijeka, kura gan pati jau vairākus gadus ir precējusies ar franču miljardieri Fransuā Anrī Pino, uzskata – sievietes mūsdienās veiksmīgu attiecību meklēšanai piešķir pārāk lielu nozīmi. "Ir jauki, ka tādas attiecības ir, bet sievietes no tām kļuvušas atkarīgas. Var taču būt attiecības ar Dievu. Ar dabu. Ar suņiem. Pašai ar sevi. Jā, var būt attiecības arī ar vīrieti, bet ja tās izrādās draņķīgas, tad labāk, lai ir attiecības ar pašas puķēm!"

Esmu gatavs gaidīt īsto

Foto: AFP/Scanpix/LETA
Grūti noticēt, ka puišu grupas "One Direction" dalībnieks Nails Horans ir bez draudzenes, jo pielūdzēju viņam taču ir miljoniem. Horans gan nemetas kuros katros apskāvienos – savu mīlestību viņš ir gatavs gaidīt, cik ilgi vien vajadzēs. "Būt vienam nozīmē – tu esi pietiekami stiprs, lai gaidītu to īsto; to, ko esi pelnījis," nopietni klāsta īru dziedātājs.

"Man ir daudz darba, es milzums laika pavadu ierakstu studijā. Man taču nav laika attiecībām," grūto šovbiznesa dzīvi ieskicējis Horans, kuram laikam iepazīties izdodas vien ballītēs un citos saviesīgos pasākumos. Tā pērn decembrī paklīda baumas, ka puisis ieskatījies dziedātājā Selēnā Gomesā. Izrādījās gan, ka abi vien tā mīlīgāk papļāpājuši kādā ballītē, bet mediji jau sāka trīt mēles par viņu romantiskajām attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!