Foto: Publicitātes foto
Maijā pašmāju televīzijas skatītāji teica ardievas līdz šim populārākajam latviešu seriālam "UgunsGrēks". Mierinot fanus, TV3 pārstāvji solīja, ka jau rudenī piedāvās jaunu daudzsēriju projektu, un tagad tapis zināms – tas būs seriāls "Svešā seja".

Kā vēsta TV3, "Svešās sejas" veidotāji ir pieredzes bagātā "UgunsGrēka", "Ēnu spēļu" un citu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa, un visas vasaras garumā seriāla filmēšanas komanda strādājusi bez atelpas, lai, sākoties rudens sezonai, skatītāji turpinātu ierasto vakara rituālu – katru darbadienas vakaru sekot līdzi pašmāju seriāla kaislībām un piedzīvojumiem.

Ieskicējot jaunā projekta saturu, pagaidām tiek atklāts vien tas, ka tur savīsies "plastiskā ķirurģija un netīrais bizness, noklusētā patiesība ģimenē, mīlestība un cerības, un vēl daudz kas cits".

"Lielākais izaicinājums visai komandai ir radīt ko pilnīgi jaunu, paejot malā no tik pierastās "UgunsGrēka" sajūtas un radot pavisam citādu seriālu – gan no sižetiskās līnijas, gan aktieru un dekorāciju, nu, patiesībā, no gandrīz visiem kritērijiem. Tas savā ziņā būs pavisam atšķirīgs no "UgunsGrēka", tajā pašā laikā tikpat aizraujošs un ievelkošs. Tieši tāds ir visas seriāla radošās komandas darba uzdevums," atzinusi producente Baiba Saleniece.

Pirmie seriāla galveno varoņu atveidotāji jau ir zināmi – tie ir Kaspars Dumburs no Latvijas Nacionālā teātra un Dārta Daneviča no Dailes teātra, bet citu aktieru vārdi tikšot atklāti jau pavisam drīz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!