Foto: Vida Press
Dažas šovbiznesa zvaigznes ir gatavas vai pušu plēsties, lai piesaistītu sev uzmanību, un viens no vienkāršākajiem veidiem, kā to izdarīt, ir uzvilkt mugurā kaut ko pavisam neprātīgu.

Šonedēļ starmešu gaismās nonākusi savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijusī dalībniece Melānija Brauna jeb vienkārši Mela B (attēlā), kura pārsteigusi un dažus pat šokējusi ar krāšņu tērpu, kas pāva astei liek nobālēt.

Otrdienas pievakarē Losandželosā notikusi talantu šova "America's Got Talent" tiešraide, un Mela parūpējusies, lai viņas parādīšanās nepaliktu nepamanīta. Ārzemju mediji steidz ziņot, ka dziedātājai tas izdevies ar uzviju, jo viņas tērps licis atkārties žokļiem un izbolīties ne vienam vien acu pārim.

"Spicā" Mela bija ģērbusies caurspīdīga auduma bodijā, kas skatieniem gandrīz pilnībā atsedza viņas augumu. Savukārt, lai nevarētu teikt, ka mūziķe uz pasākumu ieradusies pavisam plikiņa, viņas ķermeņa pašas intīmākās vietas bija nedaudz piesegtas ar spīgulīšiem un krāsainiem akmentiņiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!