Foto: Privātais arhīvs/Vida Press
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka raibu notikumu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no aprunātākajiem tematiem.

Bondaru pāris dalās ar privātiem dēla kāzu foto

Foto: Facebook.com/martins.bondars

Aizgājušās nedēļas izskaņā politiķa Mārtiņa Bondara un mākslinieces Ievas Bondares 24 gadus vecais dēls Daniels apprecējās ar mīļoto Paulu, un lepnie vecāki šonedēļ publiskojuši privātus kāzu foto.

Lasīt vairāk

Kombuļu Inesei jauns mīļotais – itāļu elektriķis Klaudio

Foto: Privātais arhīvs

Šovasar priecīgus jaunumus saviem faniem steidz vēstīt tautā mīlētā un peltā dziesminiece Inese Saulīte, kura plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Kombuļu Inese. Viņa nesen uzsākusi attiecības ar 49 gadus veco itāļu elektriķi Klaudio Leoni (abi attēlā), un mākslinieces jaunais sirdsāķītis nesen paviesojies Latvijā.

Lasīt vairāk

Romāns Abramovičs izšķīries no daiļās Dašas

Foto: Reuters/Scanpix

Par šķiršanos šonedēļ paziņojis Krievijas miljardieris Romāns Abramovičs – viņš un uzņēmēja, mākslas kolekcionāre Darja Žukova nolēmuši iet šķirtus ceļus.

Lasīt vairāk

Pasauli satrauc līdz šim nepubliskotie princeses Diānas videoieraksti

Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien, 6. augustā, britu kanālā "Channel 4" tika translēta jauna dokumentālā filma par Velsas princeses Diānas dzīvi "Diana: In Her Own Words", un redzētais satraucis daudzus – interneta komentētāji un sociālo tīklu lietotāji sacēluši pamatīgu brēku.

Lasīt vairāk

Beidzot tapis Porziņģa fanu ilgi gaidītais foto

Foto: F64/Privātais arhīvs

Piektdien, 11. augustā, Latvijas basketbola izlase iepriecināja ar uzvaru pār Polijas valstsvienību, bet Kristapa Porziņģa faniem sarūpēts vēl kāds patīkams pārsteigums.

Lasīt vairāk

Iespējams, beidzot atklāts Džeka Uzšķērdēja noslēpums

Foto: Vida Press

Starp vēstures lielākajām mīklām, kas intriģējušas cilvēkus, ierindojams bēdīgi slavenais Londonas prostitūtu slepkava ar satraucošo iesauku Džeks Uzšķērdējs.

Lasīt vairāk

Sašutumu raisa Keitijas Praisas meitiņas nepiedienīgais izskats

Foto: Vida Press

Par britu seksbumbu dēvēta modele un aktrise Keitija Praisa atkal nonāksi diskusiju krustugunīs – daiļavas fanus un nelabvēļus satraucis foto ar viņas desmit gadus veco meitiņu Princesi Tiāmi Kristālu Esteri (attēlā kopā ar mammu).

Lasīt vairāk

Nāciju sajūsmina foto ar Aminatu un Porziņģi

Foto: Instagram.com/aminata_savadogo/

Piektdien, 11. augustā, Latvijas basketbola izlase "Arēnā Rīga" mērosies spēkiem ar Polijas basketbola valstsvienību. Laukumā dosies arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis.

Lasīt vairāk

Džolija un Pits tomēr mēģinās glābt laulību

Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītā gada rudenī daudzus šokēja vēsts, ka šķiras viens no saticīgākajiem un idilliskākajiem Holivudas pāriem – aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits (abi attēlā). Tagad ziņu virsrakstus pāršalkuši priecīgi jaunumi – iespējams, laulību tomēr izdosies glābt.

Lasīt vairāk

Nosaukts jauns pasaules gala datums

Foto: AFP/Scanpix

Degsme, ar kādu daži gaida pasaules galu, ir teju vai apbrīnojama, un nesen uzvirmojusi jauna versija par to, kad pienāks cilvēces pēdējā stundiņa. Saskaņā ar to, šoruden nevajadzētu ieplānot neko svarīgu, jo pastarā diena gaidāma pavisam drīz.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!