Foto: Vida Press
Kopš pavasara interneta luteklīša statusu bauda Džanluka Vaki – pievilcīgs pusmūža kungs no Itālijas, kura "Instagram" kontam seko vairāk nekā 11 miljoni. Tagad tapis zināms – viņa radītais miljonāra un dzīves baudītāja tēls ir nedaudz mānīgs.

Interneta lietotāju simpātijas Džanluka izpelnījās ar amizantiem deju video, bet noturēt uzmanību viņš spēja ar foto no savām ikdienas gaitām, kas daudziem lika vārīties skaudībā.

Šī iemesla dēļ nelabvēļi ar sajūsmu uzņēma šonedēļ izskanējušās ziņas, ka Vaki iekūlies finansiālās nepatikšanās un kreditori apķīlājuši daļu no viņa īpašumiem.

Ārzemju mediji vēstīja, ka Džanlukam ir parādsaistības aptuveni 10 miljonu eiro apmērā un šī iemesla dēļ bankas apķīlājušas viņa jahtu un dažas villas.

Pats kungs, kurš augusta sākumā svinēja 50. dzimšanas dienu un nesen pameta darbu ģimenes biznesā, lai baudītu dzīvi, gan par šādu notikumu pavērsienu šķietami nebēdā un turpina fanus priecēt ar krāšņiem foto, no kuriem izšķērdība plūst pāri malām.

Tikmēr internetā izplatījušies jociņi, ka būtu tā kā laiks sirmajam kungam atrast īstu darbu, jo citādi dzīves baudīšana ilgi neturpināsies.

😉💪🏽 #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Aug 10, 2017 at 10:49am PDT

Sun with 50 (years) protection😉 #gvlifestyle @effek

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Aug 6, 2017 at 5:11am PDT

50 .. without any shades! ❤ Thanks life🙏 @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Aug 5, 2017 at 1:16pm PDT

Serendipity... @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Jul 31, 2017 at 12:08pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!