Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītā gada rudenī daudzus šokēja vēsts, ka šķiras viens no saticīgākajiem un idilliskākajiem Holivudas pāriem – aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits (abi attēlā). Tagad ziņu virsrakstus pāršalkuši priecīgi jaunumi – iespējams, laulību tomēr izdosies glābt.

"Šķiršanās ir atcelta. Viņi pēdējos mēnešos neko nav darījuši, lai tā virzītos uz priekšu, un neviens vairs nedomā, ka viņi vispār izšķirsies," anonīms informators šonedēļ stāstījis slavenību dzīvi atspoguļojošajam izdevumam "Us Weekly".

Atgādinām, ka nesenā intervijā izdevumam "GQ Style" Pits netieši apstiprināja, ka laulības izjukšanā bija vainojama viņa aizraušanās ar alkohola lietošanu.

"Es plītēju pārāk daudz. Tā kļuva par problēmu," šopavasar publicētajā intervijā bija atzinis Pits.

Kā šonedēļ norādījis anonīmais informators, aktieris esot uzveicis zaļo pūķi. Viņš esot pilnībā atteicies no alkohola un jau vairākus mēnešus neesot dzēris ne pilītes grādīgās dziras.

"Viņš atmeta dzeršanu, lai mēģinātu Andželīnu atgūt. Viņš zināja, ka tā ir problēma, kas jāatrisina. Un tas ir viss, ko Andželīna jebkad ir vēlējusies," klāstījis anonīmais labdaris.

Džolijas un Pita attiecības pēdējā laikā esot ļoti uzlabojušās. Pēdējos mēnešos šķiršanās process nav pavirzījies uz priekšu, un tas liek domāt, ka laulību vēl iespējams saglābt.

"Visi domā, ka viņi atkal ir kopā. Tas nebūtu nekāds pārsteigums, ja viņi atsauktu šķiršanos un paziņotu, ka mēģinās glābt laulību," "Us Weekly" sacījis informators, neaizmirstot piebilst, ka Džolija Pitu joprojām mīlot no visas sirds.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!