Foto: Privātais arhīvs

Šovasar priecīgus jaunumus saviem faniem steidz vēstīt tautā mīlētā un peltā dziesminiece Inese Saulīte, kura plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Kombuļu Inese. Viņa nesen uzsākusi attiecības ar 49 gadus veco itāļu elektriķi Klaudio Leoni (abi attēlā), un mākslinieces jaunais sirdsāķītis nesen paviesojies Latvijā.

Mūziķe ar Romā dzīvojošo itāli iepazinusies aizvadītā gada rudenī internetā. Kopš tā laika abi regulāri sazinājušies, un šovasar Klaudio uz desmit dienām ieradies atpūsties Latvijā un pie reizes arī nosvinēt Ineses dzimšanas dienu.

"Viņš atveda gan itāļu makaronus, gan vītināto gaļu, gan vīnu un dažādus labumus. Tāpat man uzdāvināja jaunu telefonu un "Louis Vuitton" somiņu," šonedēļ sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" palepojusies Inese.

Dziedātāja uzsvērusi, ka Klaudio esot ļoti izpalīdzīgs un abi ļoti labi saprotas, tomēr pagaidām esot pāragri spriest, cik nopietnas izveidosies jaunās attiecības.

"Saldajiem solījumiem, ko saka vīrieši, gan vairs neticu, arī Klaudio teicu – ticēšu tikai tad, kad viņš, aizbraucot uz Itāliju, nākamajā dienā vai pēc nedēļas man piezvanīs un runās to pašu, ko runā tagad. Viņš man teica, ka ar manām jūtām nerotaļājas," sacījusi Inese.

Māksliniecei esot sajūta, ka viņa un Klaudio ir pazīstami jau sen. "Viņš ir pirmais no ārzemniekiem, kurš zina, ka man bija vīrs un četri bērni, jo bijušais vīrs itālis Paskvāle Adario, no kura izšķīros pagājušā gada nogalē, šo patiesību pat nezināja. Tāpat es zinu visu par viņa pagātni. Arī to, ka laulībā viņš nodzīvojis vienpadsmit gadu," klāstījusi Inese.

Tiesa, nekādas ilūzijas par jaunajām attiecībām Inese pagaidām nelolo, tomēr nākotnē veras cerīgi.

"Var jau būt, ka viss izdodas. Tad es dzīvošu Itālijā. Itāļu valoda man nav problēma, to esmu apguvusi perfekti," tā Inese.

Atgādinām, ka aizgājušā gada decembrī oficiāli tika šķirta Ineses un itāļu dārznieka Paskvāles Adario laulība. Pēc pāris mēnešiem tapa zināms – dziedātājas dzīvē mēģina atgriezties viņas pirmais vīrs un četru bērnu tēvs Ēriks Čibuļskis.

Lai gan Ēriks visādi centās izdabāt bijušajai sievai un pat aizveda viņu iepirkties uz humpalām un ieturēt kopīgas pusdienas, Inese ar viņu nebija gatava atjaunot attiecības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!