Foto: Instagram.com/dbondars/
Vasara ir karstākais kāzu laiks, un nesen gredzenus mijis arī politiķa Mārtiņa Bondara un mākslinieces Ievas Bondares 24 gadus vecais dēls Daniels. Viņš apprecējies ar mīļoto sievieti, dejotāju Paulu Kuzmani (abi attēlā).

Gredzeni mīti 5. augustā Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā. Jaunā sieva pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Ieva Bondare sarunā ar "Kas Jauns" atklājusi – kāzu ceremonija bijusi ļoti skaista un sirsnīga. Pāri salaulājis Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas draudzes priesteris Andris Kravalis.

"Esam pateicīgi un laimīgi, ka mūsu ģimenē ir vēl viena meita – Paula. Vedekla arī nāk no ļoti stipras trīs bērnu ģimenes, un viņas vecākiem ir gan tāds pats laulības stāžs kā mums ar Mārtiņu, gan tādas ģimenes vērtības kā mums. Ceram, ka ģimenes vērtības, ko esam ieaudzinājuši mūsu bērniem, viņi kops un mēģinās tālāk nest arī paši savā dzīvē," sacījusi Ieva.

Kāzu svinības norisinājušās Salaspils botāniskajā dārzā. Kopā ar jaunlaulātajiem viņu īpašajā dienā bijuši aptuveni 100 viesi – ne tikai tuvinieki un radi, bet arī draugi, kas bija sabraukuši no dažādām pasaules valstīm.

Atgādinām, ka Daniels mīļoto Paulu, kurai decembrī apritēs 24 gadi, bildināja aizvadītā gada rudenī gleznainā vietā Nicā. Romantiskas jūtas abus vieno jau vairāk nekā divus gadus.

Paula.

A post shared by Daniels Bondars (@dbondars) on Jun 21, 2017 at 9:43am PDT

Windy.

A post shared by Daniels Bondars (@dbondars) on Jun 17, 2017 at 3:10am PDT

Latvietis & Latviete

A post shared by Daniels Bondars (@dbondars) on Jun 9, 2017 at 1:10am PDT

Smile.

A post shared by Daniels Bondars (@dbondars) on Mar 14, 2017 at 2:25pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!