Foto: DELFI/Vida Press/Instagram.com/kporzee/
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka raibu notikumu, par kuriem dedzīgi tika trītas mēles, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un apspriestākajiem tematiem.

Iepazīsties! Tievēšanas šova 'Īstie veči' pieci brašvīri

Foto: Publicitātes foto

Jau augusta vidū TV3 ēterā startēs šova "Īstie veči" otrā sezona, un vērienīgā televīzijas projekta gaidās tiek atklāti tie pieci brašuļi, kuri visas Latvijas acu priekšā cīnīsies ar liekajiem kilogramiem.

Lasīt vairāk

Foto: Ļaudis steidz uz Maksima Galkina koncertu Jūrmalā

Foto: DELFI

Trešdienas, 2. augusta, vakarā Dzintaru koncertzālē uzstājās populārais Krievijas humorists Maksims Galkins, un starp viņa šova viesiem bija gana daudz sabiedrībā zināmu ļaužu.

Lasīt vairāk

Foto: Britu lēdijas atkal izklaidējas uz pilnu klapi

Foto: Vida Press

Gudvudas īpašumā Dienvidsaseksā Anglijā šonedēļ norisinās zirgu skriešanās sacīkstes. Kā ierasts, īpaši jestri aizvadīta tā dēvētā lēdiju diena, kad daiļā dzimuma pārstāves tradicionāli var atlaist bremzes pēc pilnas programmas.

Lasīt vairāk

Panākumi, mīlas likstas un 'zaļais pūķis': Sandim Ozoliņam – 45

Foto: F64

Ceturtdien, 3. augustā, 45. gadu jubileju atzīmē viens no visu laiku izcilākajiem un nopelniem bagātākajiem latviešu hokejistiem Sandis Ozoliņš jeb vienkārši Ozo (attēlā).

Lasīt vairāk

Foto ar 46 gadus veco Ļeru Kudrjavcevu pelkostīmā izraisa rīvēšanos

Foto: Instagram.com/leratv/

Krievijā populārā TV personība Ļera Kudrjavceva (attēlā), kura maijā atzīmēja 46 gadu jubileju, joprojām var lepoties ar jauneklīgu izskatu un tvirtām ķermeņa aprisēm, kuras viņa sociālajos tīklos labprāt izrāda niecīgos bikini. Tiesa, netrūkst nelabvēļu, kas uzskata – skaistā sieviete mānās un savas bildes pirms publicēšanas apstrādā.

Lasīt vairāk

Latvijas nepilngadīgā līgava mainījusies līdz nepazīšanai

Foto: Privātais arhīvs/Instagram.com/magoneelgita/

Pievilcīgā Elgita Magone (attēlā), kurai savulaik tika piekabināta Latvijas nepilngadīgās līgavas birka, pēdējos gados vairījusies no publicitātes. Tiesa, viņas atbalstītājiem nav iemesla skumt – daiļava aktīvi rosās sociālajos tīklos, kur arī informē par savām gaitām.

Lasīt vairāk

Foto: Ieva Pļavniece piedzīvojusi vizuālās pārvērtības

Foto: TV3 Publicitātes foto/LETA

Pašmāju aktrise, seriāla "UgunsGrēks" zvaigzne Ieva Pļavniece šovasar piedzīvojusi stila izmaiņas – viņa nomainījusi ierasto tumši melno matu krāsu pret gaišākiem toņiem.

Lasīt vairāk

Foto: Kristapa Porziņģa ģimenes atpūta Āfrikā

Foto: instagram.com/kporzee/

Populārais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis devies uz Dienvidāfrikas Republiku, kur 5. augustā piedalīsies labdarības spēlē, un jaunais sportists lietderīgo nolēmis apvienot ar patīkamo.

Lasīt vairāk

Atklāti intīmi noslēpumi par princeses Diānas un Čārlza laulību

Foto: Reuters/Scanpix

Tuvojoties Velsas princeses Diānas nāves divdesmitajai gadadienai, tapusi jauna dokumentālā filma, kura, lai gan plašākai sabiedrībai tiks demonstrēta tikai šīs nedēļas izskaņā, jau izpelnījusies pretrunīgu novērtējumu un lielu nosodījumu. Filmā būs iekļauti līdz šim nepublicēti video ieraksti, kuros Diāna izklāstījusi dažādus privātus un pikantus faktus par savu dzīvi un laulību.

Lasīt vairāk

Foto: Krievu modeles un itāliešu miljonāra skaistās kāzas

Foto: Instagram.com/waisband/

Aizvadītās nedēļas izskaņā skaistā ceremonijā apprecējusies krievu modele, apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" eņģelītis Vita Sidornika. Par viņas vīru kļuvis itāliešu nekustamo īpašumu magnāts, miljonārs Valerio Morabito.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!