Foto: Publicitātes foto
Dziedātājs Miks Galvanovskis izdevis savu jaunāko singlu "Man nevajag daudz", kas tapis sadarbībā ar producentu Kasparu Ansonu. Kompozīcijai nofilmēts arī videoklips, kura veidošana uzticēta režisoram Artim Milleram. Svarīgu atbalstu sniegusi arī kompānija "Džeka riepas".

Kā atzīst Miks, dziesma ir veltīta viņa mīļotajai meitenei Martai Seržantei, kura jau otro reizi redzama kādā no viņa videoklipiem.

Dziesma vēsta par neprātīgu mīlestību un par to, ka dažreiz viens cilvēks var nozīmēt pilnīgi visu. Zīmīgi, ka šis elegantais pāris iepazinies tieši Mika debijas dziesmas "Pamosties vienam" videoklipa kastingā, un daži vērīgākie lasītāji, iespējams, jau piefiksējuši, ka Marta ir politiķa Kārļa Seržanta meita.

Dziesma "Man nevajag daudz" ir jau sestā Mika izdotā kompozīcija – savulaik viņš plūcis uzvaras laurus "Radio SWH" raidījumā "Priekšnams", kā arī ar panākumiem startējis "Eirovīzijas" atlases konkursā "Supernova", kur pārsteidza ar dziesmu "Runaway".

Vaicāts par nākotnes plāniem, Miks atbild – 2018. gadā viņš cer izdot savu debijas albumu, kā arī nokļūt uz kādas lielākas skatuves ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!