Foto: Instagram.com

Gana prāvajam Krievijas šovbiznesa zvaigžņu pulciņam, kas vasarā izvēlas daļu laika pavadīt Jūrmalā, pievienojusies arī populārā žurnāliste Ksenija Sobčaka ar ģimeni.

Sobčaka arī agrāk bieži viesojusies Latvijā – savulaik viņa bija starp jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" vadītājiem, bet vēlākajos gados viņa šurp braukusi baudīt dažādus kultūras pasākumus.

Ar Jūrmalu viņu jau vairākus gadus saista arī ģimeniskas saites – tur atrodas viņas vīratēva populārā Krievijas aktiera Emanuila Vitorgana nams.

Kā liecina Sobčakas un viņas laulātā drauga Maksima Vitorgana aktivitātes sociālajos tīklos, ceļu uz Latviju viņi mērojuši kopā ar dēliņu un Maksima bērniem no iepriekšējām attiecībām, un dažu dienu laikā viņi izbaudījuši bagātīgu atpūtas un izklaides programmu.

Ģimene ne tikai atpūtusies Jūrmalā, bet arī mērojusi ceļu uz Siguldu, ieturējusi vakariņas Andrejsalā un baudījusi dažādas fiziskas aktivitātes, sociālajos tīklos paužot vienbalsīgu sajūsmu par brīvdienām Latvijā.

Немного о рижских закатах. #безфильтров

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Jul 21, 2017 at 12:34pm PDT

Вся жизнь-это один большой кувырок:))))!

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Jul 23, 2017 at 2:02am PDT

Велозакат... Укатило солнце;-))) #юрмала #фильтровнема

A post shared by Максим Виторган (@mvitorgan) on Jul 19, 2017 at 12:02pm PDT

Спиногрыз;-) Где-где? - В Сигулде-де-де! #латвия фото бай @danmaximovich

A post shared by Максим Виторган (@mvitorgan) on Jul 21, 2017 at 11:17am PDT

Очи желтые, очи страстные... #гдегдевсигулдегде #латвия #latvia #унасвседома

A post shared by Максим Виторган (@mvitorgan) on Jul 22, 2017 at 6:11am PDT

Мы сегодня посетили город Сигулда, который порадовал нас прекрасными видами с крепости, хотя они и казались слишком обычными, но все же было интересно и увлекательно. Так же, сегодня я покормил всю нашу большую компанию, что доставила им немного удовольствия с утра😂. Вообще, я столько раз бывал в Латвии, а особенно в Юрмале и Риге, но мне кажется, что этот раз будет одним из лучших. ;-) ___________________________ #getoutside #getoutstayout #exploremore #theglobewanderer #letsgosomewhere #campvibes #optoutside #earthfocus #rei1440project #liveoutdoors #travelstoke #nakedplanet #explorecanada #thatpnwlife #pnwonderland #roamtheplanet #welltravelled #adventurethatislife #stayandwander #modernoutdoorsman #mskpit #mosquarium #moscowdays #moscowonline #insta_moskva #canonphotos #canonphotographer #хроникилатвии

A post shared by DaniilVitorgan📷 (@danmaximovich) on Jul 21, 2017 at 12:19pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!