Foto: F64/Privātais arhīvs/Kadrs no video
Arī aizvadītajā nedēļā nedz pašmāju, nedz ārvalstu šovbiznesā netrūka dažādu karstu tematu, par ko trīt mēles un lauzīt galvas. "Delfi Izklaide" piedāvā apspriestāko un satraucošāko nedēļas izklaides lauciņa ziņu izlasi.

Foto: Ventspilī noticis pliko baikeru brauciens

Foto: F64

Aizvadītajā nedēļā jautrība valdīja dažādās Latvijas malās. Kamēr vieni līksmoja Salacgrīvā, citi devās uz Ventspili, kur norisinājās gadskārtējais Starptautiskais Baltijas jūras reģiona valstu motobraucēju salidojums "Kurland Bike Meet 2017"

Lasīt vairāk

Spozme un glamūrs: kā dzīvo Latvijas 'Instagram' aristokrāti

Foto: Privātais arhīvs

Krievijas humorists Maksims Galkins, asprātīgi iesmejot par kolēģu tieksmi zīmēties ar savu smalko dzīvi, radījis jaunu terminu – "Instagram" aristokrāti. Tie ir ļaudis, kuru virtuālajos foto blogos publicētās bildes rada iespaidu, ka viņu dzīvi raksturojošie jēdzieni ir glamūrs, spozme un luksuss.

Lasīt vairāk

Elīna Babkina apprecējusies ar treneri Dikeulaku

Foto: F64

Priecīgas ziņas saviem faniem sarūpējusi latviešu basketboliste Elīna Babkina – viņa mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti, grieķu treneri Georgu Dikeulaku.

Lasīt vairāk

Liene Šomase jautra video dēļ pārkāpj Ceļu satiksmes noteikumus

Braukājot ar automašīnu, daudziem ik pa brīdim rodas kārdinājums uzņemt kādu video – viens kļuvis par liecinieku avārijai, citu māc garlaicība, bet vēl kāds pie filmēšanas ķeras īpaši jautros brīžos. Tā rīkojusies dziedātāja Liene Šomase, bet viņas jestrais video atklāj arī kādu nopietnu pārkāpumu.

Lasīt vairāk

Foto: Laimas Vaikules festivāls pulcē slavenos un bagātos

Foto: DELFI

Ceturtdienas, 20. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē tika dots starts festivālam "Laima Rendez Vous Jūrmala", un atklāšanas vakarā tas vienkopus pulcēja daudz sabiedrībā zināmu cilvēku.

Lasīt vairāk

Abu Meri atklāj, kāpēc izjuka laulība ar Mūrnieci

Foto: DELFI

Lai gan pagājis jau nedaudz vairāk par mēnesi, kopš uzņēmēja Linda Mūrniece un Saeimas deputāts Hosams Abu Meri paziņoja par piecus gadus ilgās laulības šķiršanu, daudzu prātus vēl aizvien nodarbina jautājums – kas izjauca vismaz publiski tik ideālo savienību. Savu skaidrojumu notikušajam sniedzis Abu Meri.

Lasīt vairāk

Foto: Aija Andrejeva piedzīvojusi vizuālās pārvērtības

Foto: F64

Populārā pašmāju dziedātāja Aija Andrejeva ierindojama starp tām šovbiznesa pārstāvēm, kuras labprāt eksperimentē ar savu vizuālo tēlu – jaunā skatuves māksliniece bieži maina frizūras, iepriecinot fanus ar pārvērtībām.

Lasīt vairāk

Karaliska niķošanās: mazais princis parāda raksturu

Kembridžas hercogu pāris – princis Viljams ar sievu Katrīnu – un abu atvases trešdien, 19. jūlijā, ieradās Vācijā, un arī šoreiz mazais princis Džordžs nelika saviem faniem vilties – viņš lidostā piesaistīja sev lielāko uzmanību.

Lasīt vairāk

Krištianu Ronaldu nejauši apstiprina draudzenes grūtniecību

Foto: Vida Press (attēlā Šugs Naits)

Jau labu laiku mēļo, ka portugāļu fubolists Krištianu Ronaldu drīzumā kļūs par tēvu ceturtajam bērnam, un tagad arī pats sportists šīs runas ir nejauši apstiprinājis.

Lasīt vairāk

Tracis Krievijas šovbiznesā: jukas rada Baskova drīzās kāzas Groznijā

Foto: Instagram.com/nikolaibaskov/

Par apspriestāko tematu Krievijas šovbiznesā šonedēļ kļuvušas runas, ka drīz kāzām pošas "zelta balss" īpašnieks Nikolajs Baskovs un TV zvaigzne Viktorija Lopireva (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!