Foto: AP/Scanpix
Nelāga skandāla epicentrā attapies amerikāņu dziedātājs Ašers – nepareizajās rokās nonākuši kādas senas tiesas prāvas dokumenti un visa pasaule uzzinājusi ne visai glaimojošu skatuves mākslinieka noslēpumu.

Visu redzošais un zinošais slavenību ziņu portāls "Radar Online" ticis pie 2012. gadā notikušas tiesas sprieduma, kas liecina – Ašers kādai mīļākajai samaksājis 1,1 miljonu ASV dolāru kā kompensāciju par inficēšanu ar dzimumorgānu herpēm.

"Radar Online", atsaucoties uz tiesas dokumentiem, vēsta, ka Ašeram herpes diagnosticētas 2009. vai 2010. gadā. Minēts arī tas, ka mūziķis bijis vīrusa nēsātājs – pašam Ašeram nav bijuši nekādi infekcijas simptomi, izņemot vienu reizi, kad novēroti "zaļgani izdalījumi" no dzimumlocekļa.

Neraugoties uz to, ka viņš zinājis par savu diagnozi, Ašers ļāvies seksam bez izsargāšanās ar kādu slavenību stilisti, kuras vārds tiek turēts noslēpumā. Lai gan iesākumā viņš sarunās paudis aizdomas, ka varētu būt kādas ķibeles, vēlāk viņš sievietei apgalvojis, ka seksuāli transmisīvo slimību analīžu rezultāti bijuši negatīvi.

Sieviete ļāvusies seksam bez izsargāšanās ar Ašeru, bet trīs nedēļas vēlāk kādu rītu pamodusies, degot drudzī, ar spēcīgām galvassāpēm un drebuļiem.

Tāpat viņa secinājusi, ka vagīnā izveidojušās čūlas un brūcītes, un pēc vēršanās pie mediķiem viņai diagnosticētas herpes.

Ašers gan rīkojies kā īsts džentlmenis, un, kā vēsta "Radar Online", sedzis ārstēšanās izdevumus un atvainojies, ka inficējis dāmu, tomēr lieta nonākusi tiesā, kur viņš apsūdzēts par diagnozes slēpšanu un cita cilvēka veselības apzinātu pakļaušanu riskam.

Pati cietusī atzinusi, ka jūtas tā, it kā "viņas veselība un ķermenis būtu izpostīts". Tāpat dāma cietusi emocionāli un bijusi "ļoti nomākta, zinot, ka slimība nav ārstējama".

Beigu beigās 2012. gada decembrī starp Ašeru un viņa kādreizējo mīļāko panākta vienošanās – mūziķim šī rīcība izmaksājusi 1,1 miljonu ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!