Foto: Vida Press
Brazīlijas seksīgāko dupsīšu konkurss "Miss Bum Bum" pamazām iekaro arvien plašākus apvāršņus, un nu tā atskaņas sasniegušas arī Krieviju.

Šonedēļ izvēlēta "Miss Bum Bum Russia", par kuru kļuvusi brazīliešu skaistule Sandra Franka. Viņai uzticēts īpaši svarīgs uzdevums – daiļaviņa nākamo gadu FIFA Pasaules kausa laikā Krievijā pārstāvēs populāro dupšu konkursu.

33 gadus vecā Sandra sevi jau apliecinājusi kā uzticīgu futbola fani – dzimtenē viņa zināma kā viena no dedzīgākajām un pievilcīgākajām Sanpaulu futbola kluba atbalstītājām.

Arī Krievijā viņa ir spara pilna mesties futbola kaislībās, un to daiļaviņa ir apliecinājusi, guļoties uz tetovētāja galda – uz viņas pēcpuses iemūžināts vilciņš Zabivaka, kas izvēlēts par 2018. gada vasarā Krievijā notiekošā Pasaules kausa talismanu.

Kā vēsta Brazīlijas mediji, pēc tetovējuma iegūšanas Sandra paziņojusi, ka ir tagad ir gatava kļūt par Pasaules kausa izcīņas mūzu. Tāpat tiek mēļots, ka sportiskā pasākuma laikā varētu notikt arī "Miss Bum Bum" konkurss Krievijas skaistulēm.

Atgādinām, ka FIFA Pasaules kauss notiks Krievijā no 2018. gada 8. jūnija līdz 8. jūlijam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!