Foto: Vida Press
Fotogrāfijas ar zvaigžņu misēkļiem un neveiksmēm ir viens no paparaci vērtīgākajiem un ienesīgākajiem guvumiem. Turklāt sensāciju medniekiem neizsakāmi veicas – pasaulslaveni ļaudis, kā izrādās, ir tikai parasti cilvēki, kurus visai bieži piemeklē dažādas likstas.

Nesen neapskaužamā situācijā, kas iemūžināta kadru virknē un publicēta dažādos ārzemju medijos, nonākusi amerikāņu aktrise Alīsija Ārdena (attēlā), kura savulaik filmējās kulta seriālā "Baywatch"("Pludmales patruļa").

Kāds fotogrāfs 48 gadus veco aktrisi pamanījis Losandželosā, un zvaigznes izkārtojušās viņam labvēlīgi, jo Alīsijai gadījies visnotaļ pikants misēklis.

Sieviete, tērpusies īsā kleitiņā, rāmi pastaigājusies un pļāpājusi pa telefonu, kad pēkšņi viņai kaut ko savajadzējis izvilkt no savas milzu somas.

Nevienam nav noslēpums, ka dāmu somiņās kaut ko atrast ir teju neiespējami, tāpēc Alīsija uz ietves nometusies tupus un, kājas papletusi tā, kā lēdijām parasti nepiedien, cītīgi rakņājusies, bet fotogrāfs tikmēr naski iemūžinājis viņas mazbiksītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!