Foto: Vida Press

Šonedēļ tapa zināms, ka par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētais amerikāņu modelis Džeremijs Mīkss šķiras no sievas Melisas, ar kuru laulībā nodzīvoti astoņi gadi un radīti divi kopīgi dēli. Par viņa jauno simpātiju kļuvusi britu miljardiera sera Filipa Grīna meita Hloja Grīna (abi attēlā).

Mīkss, kurš pērn tika atbrīvots no ieslodzījuma, šovasar iekūlās nelāgā krāpšanas skandālā. Sensāciju mednieki ar kamerām viņu uz jahtas Vidusjūrā pie Turcijas krastiem pieķēra kopā ar Hloju, kura ir apģērbu zīmola "Topshop" mantiniece.

Paparaci uzņemtie kadri, kuros bijušais ieslodzītais kāri skūpsta bikini tērpto Hloju, kļuva par īstu sensāciju un radīja skandālu. Kamēr Mīkss uz jahtas apčamdīja miljardiera meitu, viņa sieva Melisa čābīgā izskatā Kalifornijā kūpināja cigareti pie savas māsas namdurvīm.

Tabloīds "TMZ" šonedēļ vēstīja, ka Mīkss iesniedzis laulības šķiršanas prasību, un dažas dienas vēlāk viņš jau ar pilnu krūti meties mīļākās apskāvienos.

Izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka Melisas sirds ir salauzta, savukārt viņas neuzticīgais vīrs kopā ar mīļāko piektdienas pievakarē Losandželosā devies smalkās vakariņās. Karsto pārīti pamanījuši fotogrāfi, kas abus naski iemūžinājuši kadru virknē.

Slavas stundu Mīkss piedzīvoja 2014. gada vasarā, kad viņš tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu. Interneta lietotāji un komentētāji vīrieti toreiz atzina par tik seksīgu, ka viņam labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis pievērsties kriminālām izdarībām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!