Foto: instagram.com/xenia_sobchak/

Populārā Krievijas žurnāliste un dažādu televīzijas projektu vadītāja Ksenija Sobčaka (attēlā kopā ar ģimeni) aizvadītā gada novembrī laida pasaulē pirmdzimto dēlu. Tagad viņa beidzot atrādījusi savu pēcdzemdību figūru.

Sobčaka sava "Instagram" foto bloga sekotājus šonedēļ iepriecinājusi ar vasarīgu kadru, kurā viņa, tērpusies bikini, kopā ar mīļoto Maksimu Vitorganu un abu kopīgo dēliņu Platonu pozē pludmalē.

Kā liecina ģimeniskā mometuzņēmuma apraksts, aizkustinošais mirklis tapis Spānijas pilsētā Marveljā, kur Sobčaka devusies atpūsties kopā ar ģimeni un draugiem.

Bildīti Sobčaka papildinājusi arī ar daudznozīmīgu vēstījumu par to, cik daudz viņai nozīmē ģimene un laiks, kas tiek pavadīts kopā ar saviem mīļajiem.

Когда счастлив,обычно и рассказать особенно о себе нечего. Драмы,разоблачения,гипертрофированные страсти,поиск приключений -все это сразу становится чужим и смешным. "Как дела?"-"Да вроде хорошо,вот с семьей время провожу"-говоришь как можно более непринужденно ,потому как неловко сказать о том,как необьяснимо хорошо просто быть рядом.... счастливые семьи точно в этом все очень похожи друг на друга,Лев Николаевич в этом не ошибался:)))

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Jul 13, 2017 at 8:13am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!