Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video/Publicitātes foto
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un vairāk apspriestajiem tematiem.

Linda Mūrniece pēc šķiršanās pārdod ģimenes ligzdiņu Baložos

Foto: SS.lv/DELFI
Bijusī politiķe, uzņēmēja
Linda Mūrniece
pēc šķiršanās no gastroenterologa un Saeimas deputāta Hosama Abu Meri nolēmusi pārdot dzīvokli Baložos, kur baudīja laimīgo laulības dzīvi.

Lasīt vairāk

Foto: Pugačova un pašmāju kultūras gardēži pulcējas Dzintaros

Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē divus vakarus pēc kārtas uzstājās Krievijas pianists Deniss Macujevs, un starp šo koncertu viesiem netrūka sabiedrībā zināmu dažādu jomu pārstāvju.

Lasīt vairāk

Evelīna Šaulīte 'Gumball' rallijā bauda apskaužami greznu dzīvi

Foto: Privātais arhīvs

Jūlija sākumā lielu ievērību izpelnījās eksotisko spēkratu rallija "Gumball 3000" starts Rīgā, un nepamanīta nepalika arī vēsts, ka līdzi vienai no ekipāžām devusies arī pašmāju daiļava Evelīna Šaulīte.

Lasīt vairāk

Foto: Bagāto un vareno 'Gumball 3000' braucēju ballīte Rīgā

Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā pulcējās eksotisko spēkratu rallija "Gumball 3000" dalībnieki, kuri ne tikai izrādīja savus lepnos auto, bet arī līksmoja karstās nakts ballītēs.

Lasīt vairāk

Maksims Galkins Jūrmalā turpina zoboties par kolēģiem

Foto: Instagram.com/maxgalkinru/

Populārais Krievijas humorists Maksims Galkins, kurš kopā ar ģimeni atpūšas Jūrmalā, šķiet, ir Latvijas laikapstākļu tik ļoti nogarlaikots, ka patiesu prieciņu rod smieklīgu video veidošanā.

Lasīt vairāk

Dīvaini seksīgi: pasauli pārsteidz 'Citadeles' reklāma ar Porziņģi un garo roku

Foto: Kadrs no video

Populārais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis kļuvis par bankas "Citadele" jaunās X kredītkartes reklāmas seju, bet ne visi līdz galam saprot šīs sadarbības rezultātu.

Lasīt vairāk

Pusmiljons par bildīti: cik 'Instagramā' pelna slavenības

Foto: Vida Press

Kamēr parastie mirstīgie "Instagram" tīklā publicē selfijus, brokastu galdus un purva taku ainiņas, par to saņemot tikai draugu "patīk" atzīmes, ir cilvēki, kuri, atrādot smukas bildītes, pelna brangu naudiņu.

Lasīt vairāk

Pašmāju interneta hits: Parodija par 'Saimnieks meklē sievu'

Foto: Kadrs no video

Jau ilgāku laiku starp populārākajiem pašmāju video "YouTube" vietnē ierindojusies kādas radošas jauniešu kompānijas veidota parodija par populāro latviešu iepazīšanās šovu "Saimnieks meklē sievu".

Lasīt vairāk

Desmitiem dāmu met aci uz saimniekšova brašuļiem; līderis – Pēteris

Foto: Publicitātes foto

Vēja spārniem tuvojas populārā pašmāju iepazīšanās šova "Saimnieks meklē sievu" jaunās sezonas filmēšana, un līdz pat jūlija vidum ikvienai daiļā dzimuma pārstāvei, kura vēl nav atradusi savu īsto un vienīgo, ir dota iespēja spert lielu soli lielās laimes meklējumos.

Lasīt vairāk

Britu medijus satrauc Latvijas lielākās krūtis

Foto: Instagram.com/victoriawildofficial/

Latviešu izcelsmes modele Viktorija Vailda (attēlā), kura neoficiāli tiek dēvēta par Latvijas kuplāko krūšu īpašnieci, sasniegusi vienu no savas karjeras, iespējams, augstākajiem punktiem – par viņu raksta dažādi britu izdevumi.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!