Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē divus vakarus pēc kārtas uzstājās Krievijas pianists Deniss Macujevs, un starp šo koncertu viesiem netrūka sabiedrībā zināmu dažādu jomu pārstāvju.

Dzintaru koncertzālē varēja sastapt krietnu pulku populāru personu – bijušo AS "Latvijas Gāze" vadītāju Adrianu Dāvi, kluba "Piens" līdzīpašnieku Mārtiņu Mielavu, bijušo premjeru Valdi Birkavu, "Mercedes-Benz" oficiālā pārstāvja "Domenikss" vadītāju Benitu Sadausku, vienu no Latvijas bagātākajiem pāriem Kirovu un Annu Lipmanus, bijušo VAS "Latvijas Dzelzceļš" valdes priekšsēdētāju Uģi Magoni ar sievu un citus smalku pasākumu cienītājus.

Piektdienas vakara koncertu apmeklēja arī Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova, kura šovasar ar ģimeni tradicionāli atpūšas Jūrmalā. Viņa koncertu baudīja komponista Igora Nikolajeva un aktiera Leonīda Jermoļņika kompānijā.

Starp koncertu apmeklētājiem bija arī bijušie politiķi Andris Šķēle un Ainārs Šlesers, kuri mediju un sabiedrības uzmanības degpunktā skaļi atgriezās jūnija vidū, kad žurnāls "Ir" uzsāka publicēt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) viesnīcā "Rīdzene" noklausīto sarunu fragmentus.

Macujevs uzstājās kopā ar Baltijas Muzikālo Sezonu simfonisko orķestri diriģenta Aleksandra Sladkovska vadībā. Sestdien, 1.jūlijā, Macujevs atskaņoja Modesta Musorgska, Pētera Čaikovska, Aleksandra Borodina un Džordža Gēršvina klasiskos skaņdarbus. Savukārt svētdiena, 2.jūlijs, tika aizvadīta džeza noskaņā, kur kopā ar Macujevu uzstājās arī pazīstamie džeza muzikanti Andrejs Ivanovs (kontrabass) un Aleksandrs Zingers (sitaminstrumenti).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!