Foto: Privātais arhīvs
Ja arī jūnija izskaņā laikapstākļi mūs īpaši nelutināja, izklaides jomā par karstu tematu trūkumu sūdzēties nevajadzēja, bet līdz ar jauna mēneša sākumu "Delfi Izklaide" lasītājiem ik svētdienu atkal piedāvās dedzīgāk apspriesto aizvadītās nedēļas ziņu izlasi.

Maksims Galkins komiskā video skumst par Latvijas vasaru

Foto: Instagram.com/maxgalkinru/
Kārtējo pārsteigumu saviem faniem sarūpējis Krievijas humorists
Maksims Galkins
– viņš savā "Instagram" profilā publicējis komisku klipiņu, kas veltīts Latvijas vasarai.

Lasīt vairāk

Magone Burka īsi pirms kāzām atrāda līgavaini

Foto: Magones Burkas "Draugiem.lv" profils

Tikko svaigi iepazīti šova "Saimnieks meklē sievu" jaunās sezonas brašuļi, kas nu gaida vēstules no pašmāju zeltenēm, bet kaislības nerimst arī skatītāju jau iepazīto varoņu dzīvēs.

Lasīt vairāk

Mīļotā atklāj 'Ivanushki International' solista nāves iemeslu

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šonedēļ savulaik ļoti populārās Krievijas puišu grupas "Ivanushki International" fani saņēma skumjas ziņas – 47 gadu vecumā mūžībā devies bijušais grupas solists Oļegs Jakovļevs (attēlā pa labi).

Lasīt vairāk

Maksims Galkins Jūrmalas villā izsmej izrādīties kāros kolēģus

Foto: instagram.com/maxgalkinru

Populārais Krievijas humorists Maksims Galkins (attēlā), kurš šovasar kopā ar sievu, estrādes dīvu Allu Pugačovu, un abu kopīgajiem dvīņiem atpūšas Jūrmalā, iepriecinājis fanus ar īpaši jestru video.

Lasīt vairāk

Latvijas lielāko krūšu īpašniece: esmu visskaistākā sieviete pasaulē

Foto: Instagram.com/victoriawildofficial/

Latviešu izcelsmes modele Viktorija Vailda (attēlā), kura var lepoties ar Latvijas kuplāko krūšu īpašnieces titulu, turpina priecēt ar drosmīgiem paziņojumiem. Kolorītā dāma pavēstījusi – viņa esot daiļākā sieviete pasaulē.

Lasīt vairāk

Mīlestība un brīvība: visneķītrākais pārītis internetā piekopj īpatnēju attiecību modeli

Foto: Instagram.com/mitch.gobel/

Pasauli atkal pārsteidzis brīvdomātāju pāris Mičs Gobels un Sallija Mustanga (abi attēlā) no Austrālijas. Maija vidū mīlnieki pavēstīja skumju ziņu – viņi ir pašķīrušies. Savukārt tagad tapis zināms, ka romantiskā savienība atjaunota. Abi nolēmuši turpmāk piekopt brīvas attiecības bez saistībām.

Lasīt vairāk

Dzīve pēc 'Patiesības spoguļa': Līga patriekusi Normundu

Foto: Privātais arhīvs

Par pavasara apspriestāko pašmāju televīzijas šovu kļuva sarežģītu attiecību šķetināšanas projekts "Patiesības spogulis", kas skatītājus iepazīstināja ar dažādu pāru problēmām un "dēmoniem", kas traucē baudīt kopīgu laimi.

Lasīt vairāk

Pašmāju sensācija: Samanta Tīna satiek milzi Porziņģi

Foto: Facebook.com/samantatina.poljakova

Liepājā šonedēļ notikusi ļoti zīmīga tikšanās. Pilsētā, kurā piedzimst vējš, sastapušies divi slaveni latvieši – dziedātāja Samanta Tīna un basketbolists Kristaps Porziņģis (abi attēlā). Zibenīgi tapis kopīgs foto.

Lasīt vairāk

Serēna Viljamsa gaidību laikā pozē kaila

Foto: Reuters/Scanpix

Populārā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa (attēlā) pievienojusies to slaveno sieviešu pulciņam, kuras grūtniecības laikā piekritušas pozēt kailas kāda liela izdevuma vākam.

Lasīt vairāk

Nelabvēļus sadusmo Olgas Buzovas centieni piesaistīt bijušā vīra uzmanību

Foto: Instagram.com/buzova86/

Interneta komentētāju nežēlastībā kritusi Krievijā populārā realitātes šova "Dom 2" vadītāja Olga Buzova (attēlā). Talantīgā sieviete nesen padalījusies ar fotogrāfijām, kurās viņa pozē bikini, un gaidītās sajūsmas vietā viņa izpelnījusies arī nosodījumu un noniecinājumu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!