Foto: Vida Press

Sestdien, 1. jūlijā, apaļu jubileju atzīmē viena no visu laiku seksīgākajām sievietēm pasaulē Pamela Andersone – viņai šajā dienā aprit 50. Daudziem apetītlīgā daiļava kā aktrise asociējas tikai ar "Baywatch", bet viņas kontā ir arī citas lomas. Tiesa, ne tajos labākajos kinodarbos.

Ar stroķi nepietiek

Foto: Vida Press
Gandrīz vienbalsīgi par sliktāko filmu ar Pamelas Andersones dalību tiek uzskatīts 1996. gada postapokaliptiskais kinodarbs "Barb Wire", kura iedvesmas avots ir tāda paša nosaukuma komikss un leģendārā 1942. gada "Casablanca" ("Kasablanka").
Tai gan ir ļoti attāla līdzība ar tām komiksu tēliem veltītajām filmām, ko esam ieraduši redzēt šodien, un arī pirms 20 gadiem to neviens nesagaidīja ar sajūsmu.
Kritiķu atsauksmes bija ļoti vēsas, arī kases ieņēmumos "Barb Wire" piedzīvoja skaļu blīkšķi, bet pati Pamela par lomu šajā filmā saņēma "Zelta aveni" kā sliktākā jaunā zvaigzne.

Blondīne un vēl stulbāk

Foto: Vida Press

Daudziem patīk smieties par blondīnēm, bet dažkārt šie mēģinājumi piedzīvo smagu neveiksmi. Tā notika ar pirms desmit gadiem tapušo filmu "Blonde and Blonder" ("Blonda un vēl blondāka"). Tajā kopā ar Pamelu ekrānos gozējas arī daiļā Denīze Ričardsa, kura, starp citu, šī gada sākumā atzīmēja 46. dzimšanas dienu.

Tā ir tipiska pārpratumu komēdija – divas jaukas gaišmates tiek noturētas par mafijas algotnēm-slepkavām, bet nosaukums ir atsauce uz 1994. gada komēdiju "Dumb and Dumber" ("Stulbs un vēl stulbāks").

Arī par šo filmu sajūsmā nebija ne kritiķi, ne skatītāji, un par filmas kvalitāti liecina arī vērtējums "IMDb.com" vietnē – tas nesasniedz pat trīs zvaigznes.

Atkal kopā ar Miču

Foto: Vida Press

Ne viens vien deviņdesmitajos gados tapis seriāls vēlāk piedzīvojis otro (vai trešo) atdzimšanu uz lielajiem ekrāniem vai vismaz televīzijas filmās, un tāds bija arī "Pludmales patruļas" liktenis.

Kamēr kinoteātros vēl rāda šīs vasaras hitu "Baywatch", kas, starp citu, arī nav nekāds šedevrs, šajā topā jāiekļauj 2003. gada televīzijas filma "Baywatch: Hawaiian Wedding", kurā skatītājus priecēja ne tikai Andersone, bet arī viņas kolēģis Deivids Haselhofs.

Par šīs filmas vienīgo labumu, šķiet, var uzskatīt to, ka tā "atgrieza dzīvē" Miču Bukanonu, kurš seriāla desmitajā sezonā it kā bija gājis bojā.

Šausmīga šausmenīte

Foto: Vida Press
Ir cilvēki, kuriem patīk "Scary Movie" ("Šausmenīšu") filmu sērija, un ir cilvēki, kuriem jau, paskatoties uz šo filmu plakātiem vai reklāmas video, uznāk neprātīga vēlme piedzerties līdz nemaņai un nekad redzēto neatcerēties.
"Šausmenīšu" trešajā daļā, kas uz ekrāniem nonāca 2003. gadā, piedalījās vairākas lielas zvaigzne, starp kurām bija ne tikai Holivudas lielākais meitu ģēģeris un bohēmists Čārlijs Šīns, bet arī Andersone, un, lai gan kopumā šī tiek uzskatīta par vienu no veiksmīgākajām "Scary Movie" daļām, par aktieru izvēli domas dalās.

Neredzamā Pamela

Foto: Vida Press
Starp filmām ar neticami seksīgās dāmas dalību ir arī kāds supervaroņu gabals – vēl viena parodijfilma "Superhero Movie", kurā Pamelai uzticēta Neredzamās sievietes loma.

Lieki piebilst, ka arī šis 2008. gada kinodarbs neguva atsaucību ne starp kritiķiem, ne skatītājiem.

Jāatgādina, ka, neraugoties uz it kā skumjo ainu Pamelas filmogrāfijā, 2005. gadā izdevums "Canadian Business" viņu atzina par ietekmīgāko kanādieti Holivudā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!