Foto: Instagram.com/prinxesslenny/
Šobrīd 20 gadus jaunā Lenija Barvika (attēlā) no Svindonas Anglijā savā maigajā vecumā piedzīvojusi tik daudz, cik citi nepieredz visa mūža garumā. Viņa tikusi izsmieta un sista, slīgusi kokaīna atkarībā, strādājusi par striptīza dejotāju un mēģinājusi izdarīt pašnāvību, bet vēlāk gluži ka fēnikss pacēlusies no pelniem.

Meitene intervijā britu izdevumam "The Sun" šonedēļ atklājusi savu skaudro dzīvesstāstu. Lenija atzinusies, ka viņa šobrīd naudu pelna, strādājot interneta seksa čatā un uzturot attiecības ar turīgiem vīriešiem labākajos gados jeb tā dēvētajiem "cukura tētukiem".

Lenija uzsvērusi – pievēršanās šīm divām nodarbēm viņu paglābusi no drošas nāves. Likstas meitenes dzīvē sākušās jau pusaudzes gados, kad vienaudži pret viņu izturējušies nicinoši, regulāri izsmējuši, apsaukājuši un pat fiziski iespaidojuši.

17 gadu vecumā Lenija sasniedza zemāko punktu – viņa sāka strādāt par striptīza dejotāju un aizrāvās ar narkotikām. Meitene kļuva atkarīga no kokaīna un reizēm nespēja izkāpt no gultas, pirms tam neiešņaucot dienišķo balto līniju.

Tiesa, viss mainījies brīdī, kad Lenija pirms aptuveni diviem gadiem sākusi strādāt vebčatā un piereģistrējusies "cukura tētukiem" un "cukura mazulītēm" paredzētā iepazīšanās portālā.
Foto: Instagram.com/prinxesslenny/

"Es vēlos pateikt lielu paldies visiem huligāniem, jo, ja nebūtu bijis viņu, es nekad nebūtu sākusi darīt to, ar ko šobrīd nodarbojos. Es esmu daudz piedzīvojusi, un tas mani ir darījis stiprāku," intervijā sacījusi meitene.

Kā skaidrojusi Lenija, īpaši smagi viņai klājies kad viņa bijusi vecumā no 11 līdz 16 gadiem. Viņa tikusi sista un pazemota.

"Viss bija nonācis tiktāl, ka mani piekāva vairākas reizes mēnesī. Tiklīdz izgāju uz ielas, mani ielenca ļaudis, kas vēlējās man uzbrukt. Viņi mani apcēla mana izskata dēļ. Es tiku apsaukāta par neglīto kuci, citplanēteti un citos vārdos. Tas sadragāja manu pašvērtējumu," stāstījusi Lenija.

Meitene tolaik apmeklējusi psihologu, kurš konstatējis, ka viņai ir depresija un paranoja. Vienaudžu cietsirdība Leniju pamudinājusi vairākkārt mēģināt izdarīt pašnāvību.

Kad Lenijai bija 17 gadi viņa pameta skolu, lai kļūtu par striptīza dejotāju. Drīz vien par viņas labāko draugu kļuva kāds 40 gadus vecs kokaīna dīleris, kurš meitenei regulāri piegādāja narkotikas. Apmaiņā viņa sniedza klēpja dejas.
Foto: Instagram.com/prinxesslenny/

Niekošanās ar narkotikām noveda pie atkarības. Lenija bija tika dziļi ieslīgusi kokaīna purvā, ka nespēja vairs dzīvot bez baltā pulverīša. Kādu rītu meitene pamodās un saprata – tas tā vairs ilgāk nevar turpināties.

Liels atbalsts Lenijai grūtajā dzīves posmā bijusi viņas māsa Džordžīna, kura savulaik saskārusies ar līdzīgām problēmām. Radiniece meitenei palīdzējusi izķepuroties un uzvarēt atkarību.

Kā skaidrojusi Lenija, tagad viņas dzīve beidzot nostājusies uz pareizajām sliedēm – viņai ir labi apmaksāts darbs vebčatā, pielūdzēji, kuri gatavi maksāt par viņas kompāniju, un arī pašvērtējums ir atgriezies.

"Divu gadu laikā esmu satikusies ar 150 vīriešiem. Uz randiņiem dodos aptuveni divas reizes nedēļā. Bet pārgulējusi esmu tikai ar diviem no šiem vīriešiem. Man ir nerakstīts likums – intīmās attiecībās esmu gatava iesaistīties tikai tad, ja esam bijuši vismaz uz astoņiem randiņiem," intervijā "The Sun" norādījusi Lenija.

Meitenes pielūdzēji ir dāsni – tie viņu regulāri apdāvina ar greznām mantām, rotām, dārgām drēbēm un šikiem aksesuāriem. "Mans plāns ir turpināt darīt to, ko esmu iesākusi. Pēc dažiem gadiem "došos pensijā" un dzīvošu laimīgi," piebildusi Leinja.

I'm just doin me 👅💋

A post shared by Lenny👑 (@prinxesslenny) on Jun 5, 2017 at 8:35am PDT

🐯🐯🐯🐯

A post shared by Lenny👑 (@prinxesslenny) on Jun 2, 2017 at 4:17am PDT

Love yourself x

A post shared by Lenny👑 (@prinxesslenny) on Mar 5, 2017 at 2:38pm PST

From Wednesday 😋

A post shared by Lenny👑 (@prinxesslenny) on Feb 4, 2017 at 6:56am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!