Foto: "Instagram"
Krievijas šovbiznesā bieži gadās dažādi skandāli un skandāliņi, kuros figurē labi zināmi vārdi. Nereti šie trači ir vien vētra ūdens glāzē, bet pievērš gana lielu uzmanību.

Šonedēļ virtuāls ķīviņš uzplaiksnījis starp humoristu Maksimu Galkinu un producenti, uzņēmēju Janu Rudkovsku – jokdaris bija publiskojis jautru video, kurā "atklājis", kas īsti slēpjas aiz ""Instagram" aristokrātu" greznajiem ierakstiem.

Šī video iemesls bija Rudkovskas bieži publicētie foto no saviem greznajiem brokastu galdiem. Tiesa, pēc Galkina jociņa kļūšanas par sensāciju populārā producente apliecinājusi, ka spēj mierīgi uztvert parodijas.

Viņa savā "Instagram" kontā publicējusi foto, kurā uz smalkā galda šķīvī guļ divi vientuļi cīsiņi, bet pie attēla Rudkovska pateikusies Maksimam par savu brokastu reklāmu.

"Man ir liels gods kļūt par tavu parodiju objektu. Jo visiem ir labi zināms, ka tavu uzmanību izpelnās tikai neordināras sievietes," sūtot humoristam virtuālu gaisa skūpstu, vēstījusi Rudkovska.

Дорогой Максим , @maxgalkinru , спасибо за рекламу моих завтраков , как все тонко подмечено и даже #backstage данного мероприятия прекрасен !Для меня большая честь - стать объектом твоих пародий. Поскольку, как всем известно, ты обращаешь внимание только на неординарных женщин. 😘 Сегодня на завтрак наше любимое блюдо ,так что жду в гости ✌🏻ps белую майку приготовила )) #рубрикамоизавтраки #наулиценакрылаполяну #ждумакса #сосисочкихорошопойдут #двакусочекаколбаскиутебялежалинастоле

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Jun 27, 2017 at 12:15am PDT

Полезный и вкусный завтрак #рубрикамоизавтраки @lenaperminova 💚

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Jun 29, 2017 at 1:02am PDT

Доброе утро ... полезный завтрак 🌸#рубрикамоизавтраки

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Jun 26, 2017 at 12:36am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!