Foto: Facebook.com/usainbolt/

Nopelniem bagātais Jamaikas sprinteris Useins Bolts (attēlā) šonedēļ lepni padižojies ar saviem sasniegumiem, publicējot foto, kurā pozē ar sacīkšu trofejām. Tiesa, fanu sajūsma mijusies ar interneta asprāšu jociņiem – daži bildē saskatījuši kaut ko ļoti neķītru.

Čehijas pilsētā Ostravā šonedēļ tiks dots starts prestižajām vieglatlētikas sacensībām "Zelta naglene", un tikai likumsakarīgi, ka arī Bolts jau sakrāmējis ceļojuma koferi, lai dotos pēc kārtējās uzvaras.

Sacīkšu priekšvakarā pieredzes bagātais sportists savu sociālo tīklu profilos padalījies ar iedvesmojošu foto, kurā viņš pozē ar astoņām "Zelta naglenes" stikla statuetēm. "Dodos pēc devītās," "Instagram" tīklā norādījis Bolts.

Sprinteris saņēmis apsveikumus, uzslavas un laba vēlējumus, savukārt daļa komentētāju ķiķinājuši, ka pirmajā acu uzmetienā tiem licies – Bolts bildē pozē ar astoņiem brangiem stikla dildo.

"Es jau nodomāju, ka Bolts nolēmis pievērsties seksa rotaļlietu industrijai," vietnē "Facebook" uzjautrinājies kāds komentētājs. Daudzi atzinuši, ka pagājušas vairākas sekundes, līdz beidzot tie aptvēruši, ka uz stikla trofejām izgrebtas naglenes.

My Golden Spikes collection @ZlataTretra Going for the 9th🙌🏽🙌🏽🙏🏾🙏🏾🏆🏆💯💯

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Jun 26, 2017 at 6:49am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!