Foto: Instagram.com/svetabily/?hl=en
Nav nemaz tik vienkārši atrast cilvēkus, kas prot pasmieties paši par sevi. Savukārt eksotiski skaistā krievu "Instagram" modele Svetlana Biļjalova jeb vienkārši Sveta (attēlā) apliecinājusi – viņa ir ne tikai daiļa, bet viņai arī piemīt humora izjūta.

Svetas, kura "Instagram" tīklā lepojas ar vairāk nekā pieciem miljoniem sekotāju, vārds bieži figurē ārvalstu mediju veidotajos Krievijas skaistāko apakšveļas modeļu apkopojumos. Viņas unikālais skaistums izpelnījies neviltotu sajūsmu.

Viss, ko Sveta publicē, kļūst par sensāciju, un nesen viņa padalījusies ar uzjautrinošu sižetu, kas pāris dienās noskatīts simtiem tūkstošu reižu un apliecina – fotosesiju aizkulisēs mēdz gadīties dažādi starpgadījumi. Īpaši, ja tajās iesaistīti dzīvnieki.

Daiļava pozējusi ar mazu lauvēnu. Sveta centusies rekonstruēt visiem labi zināmo ainu no multfilmas "Karalis lauva", kurā mazais, nupat dzimušais Simba, fonā skanot dziesmai "Circle Of Life", tiek pacelts pret debesīm.

Tiesa, aizkustinošā aina nogājusi pagalam greizi – lauvēns Svetu apčurājis. Turklāt dzīvnieciņš urīnu raidījis tieši modeles glītajā sejiņā.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka komentētāji tagad netiek gudri – lauvēns patiešām apčurājies, vai arī Sveta šo misēkli iestudējusi un visus apmānījusi.

Simba 🦁

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on Jun 14, 2017 at 2:49am PDT

he thinks that i'm his mum and copies me👅

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on Jun 18, 2017 at 4:37am PDT

⛵️ to the deep blue seeeeeaaa🐬

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on Jun 11, 2017 at 12:46pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!