Foto: DELFI/LETA

Aktrise Regīna Devīte daudziem, iespējams, uz mūžiem atmiņā paliks kā istabenes Zentiņas lomas atveidotāja visu laiku populārākajā pašmāju seriālā "UgunsGrēks", bet arī pēc seriāla beigām plašākai publikai iespējams baudīt viņas talantu.

Šovasar Devīte ar kolēģiem piedalīsies vasaras uzvedumā "Skroderdienas Silmačos", un nedēļas sākumā notikušajā izrādes prezentācijas pasākumā seriāla zvaigzne visus apbūra ar jaunu tēlu.

Tiesa, vizuālās pārvērtības notikušas, iejūtoties izrādes varones Pindacīšas lomā, bet tas ļāva novērtēt, kā aktrise izskatītos ar tumšiem matiem.

Prezentācijas pasākumā bija iespējams novērtēt arī aktrises Dārtas Danevičas tēlu, kā arī Ģirta Ķestera un Zigurda Neimaņa, kurš ir izrādes režisors, pārvērtības.

Izrāde no 16. līdz 23. jūnijam viesosies sešās Latvijas pilsētās – Rīgā, Alūksnē, Rēzeknē, Smiltenē, Saldū un Druvienā, un tajā piedalīsies tādi aktieri kā Elīna Vāne, Edgars Pujāts, Ieva Puķe, Gints Grāvelis, Imants Strads, Inese Ramute, Inta Tirole un Kārlis Neimanis, kā arī dziedātāji Ieva Sutuguova un Nikolajs Puzikovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!