Foto: LETA

Pēdējās nedēļās šovbiznesa kuluāros izskanējuši dažādi minējumi par Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas (attēlā) veselības stāvokli. Baumām punktu pielikusi skatuves mākslinieces meita, dziedātāja Kristīna Orbakaite, kura apstiprinājusi – viņas mamma nesen piedzīvojusi sirdslēkmi.

Krievijas mediji maija izskaņā vēstīja, ka 68 gadus veco mākslinieci, iespējams, piemeklējušas ļoti nopietnas veselības problēmas. Dažādi avoti bija pastāstījuši, ka Pugačova vērsusies pie ārstiem, lai pārbaudītu asinsvadus un sirdi. Tāpat uzvirmoja runas, ka cienījamajai māksliniecei veikta stentēšana jeb asinsvadu paplašināšana.

Pati Pugačova savu veselības stāvokli joprojām nav komentējusi, tomēr viņas meita Kristīna Orbakaite apstiprinājusi daudzu bažas.

"Mammai bija sirdslēkme. No Londonas atlidoja ārsts, lai viņu apskatītu. Tika pieņemts lēmums, ka viņai tiks implantēts vēl viens stents," izdevums "Комсомольская правда" šonedēļ citējis Orbakaiti.

Dziedātāja pastāstījusi, ka viņa tobrīd atradusies ASV, kur atzīmējusi savu dzimšanas dienu. Savukārt Pugačova nav vēlējusies meitu lieki satraukt un sagandēt viņai svētkus, tādēļ tikai vēlāk izstāstījusi par veselības problēmām.

Tiesa, Višņevska ķirurģijas institūta, kurā maija izskaņā veselību pārbaudīt bija ieradusies Pugačova, direktors Revišvili Amirans Šotevičs izdevumam norādījis – dziedātājas veselības uzlabošanai neesot bijusi nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās.

"Mēs Allai Borisovnai veicām tikai diagnostiku. Viss izdevās, un tagad viņa kopā ar ģimeni jau ir devusies atvaļinājumā. Pugačova institūtā uzturējās tikai dažas stundas. Mums nebija viņai jāievieto stents. Ar viņu viss bija kārtībā. Visticamāk, tās bija tikai spazmas," sacījis Šotevičs.

Atgādinām, ka Pugačova ar vīru, humoristu Maksimu Galkinu un abu kopīgajiem bērniem Gariju un Ļizu šobrīd apmetusies Jūrmalā. Tam, kā ģimenei sokas kūrortpilsētā, iespējams sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību – Galkins pēdējās dienās padalījies ar privātiem kadriem, kuros redzami gan abi bērni, gan viņa mīļotā Alla.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!